Ohjeita katsojille - Suomi-Kreikka

UEFA Nations League -ottelu Suomi - Kreikka pelataan Ratinan Stadionilla Tampereella maanantaina 15.10. klo 21.45. Liput otteluun ennakkoon Ticketmasterista >>

Saapuminen stadionille

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle pahimpien jonojen välttämiseksi. Paikalla kannattaa olla viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Laukonsillan puoleinen portti aukeaa klo 20.00 jolloin avautuu C-katsomon takana oleva myyntialue. Myyntialueelle pääsee kaikkien katsomoiden lipuilla. Muut portit aukeavat klo 20.30.

C-katsomon takana olevalla myyntialueella on tarjolla ruokaa, juomaa ja livemusiikkia (Uniklubin Jussi Selo) sekä fanituotteiden myyntipiste.  Myös maskotit Bubi ja Helmi käyvät paikalla.

Stadionille saapumiseen kannattaa käyttää julkista liikennettä. Ratinan Stadionin läheisyydessä ei ole pysäköintipaikkoja. Tilausbusseille on varattu ilmaista pysäköintitilaa Nalkalantorin parkkipaikalta (Nalkalankadun ja Tiiliruukinkadun kulmassa).

Sisäänkäynti

Suosittelemme katsojia käyttämään Olympia-aukion ja Laukonsillan sisäänkäyntejä.

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisääntulon sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia.

Mitä katsomoon ei saa tuoda?

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

Tietoa palveluista stadionilla

Myyntipisteet
C-katsomon takana oleva myyntialue aukeaa jo klo 20.00. Myyntialueelle pääsee kaikkien katsomoiden lipuilla. Myyntialueella on tarjolla ruokaa, juomaa ja livemusiikkia.

Muut myyntipisteet aukeavat klo 20.30. Kaikissa katsomoissa on kioskipalvelut. Suosittelemme ottamaan käteistä (pieniä seteleitä ja kolikoita) mukaan palvelun nopeuttamiseksi. Makkara maksaa 2,00 e, virvoitusjuomat 3,50 e ja kahvi 2,00 e. Kaikissa kioskipisteissä on samat tuotteet myynnissä, pl. hot dog, joihin on omat hot dog -vaunut.

Anniskelu
Uusien sääntöjen mukaan UEFAn alaisissa otteluissa anniskelu on sallittu, mikäli paikalliset viranomaiset sen sallivat. Suomi – Kreikka -ottelussa myydään mietoja alkoholijuomia. Oluen hinta on 6,00 e.

Haluatko välttää kioskijonot?
Yonoton-mobiilisovelluksen kautta pääset tilaamaan ruokaa ja juomaa pikatiskille. Anniskelukatsomoissa juomat voi tilata istumapaikalleen. Palvelun avulla tuotteita on mahdollista tilata etukäteen niin isoille tai pienille ryhmille sekä yksittäisille henkilöille. Tilaukset tulee tehdä Yonoton-mobiilisovelluksen kautta, jonka saa ladattua App Storesta tai Google Playsta. Tilauksen voit tehdä vaikka ottelua edeltävänä päivänä. Lue lisää app.yonoton.com. C1 anniskelukatsomossa voit tilata juomat myös suoraan katsomoon.

Fanituotteet
Ottelutapahtumassa on myynnissä laaja valikoima erilaisia Maajoukkueen verkkokaupan tuotteita. Myyntipisteitä on yhteensä kolme, jonka lisäksi stadionalueella kiertää myyjiä. Yksi tuotemyyntipiste sijaitsee Ratinan kauppakeskuksen puoleisen sisäänkäynnin vieressä, stadionin ulkopuolella. Stadionin sisäpuolen pisteet sijaitsevat A- ja C-katsomoiden takana. Myynnissä myös tähän otteluun tehty otteluhuivi! Tervetuloa ostoksille! :)

Maksutapana käy käteinen ja pankki- ja luottokortti. Suurissa yleisötapahtumissa yhteydet ovat joskus heikkoja, suosittelemmekin ruuhkien välttämiseksi maksutavaksi käteistä.

Tupakointi
Ratinan stadion on savuton paikka ja näin ollen tupakointi areenalla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.

Käsiohjelmat
Käsiohjelmia on saatavilla porttien läheisyydessä. Käsiohjelmat ovat ilmaisia ja niitä on rajoitetusti.

Tervetuloa otteluun ja nähdään ratinan stadionilla!