14.10.2020, 19:00 - 21:00
|
Olympiastadion / Paavo Nurmen tie 1
,
Helsinki

Nations League: Suomi - Irlanti

Suomen syksy, UEFA Nations League ja uuden Olympiastadionin iltavalot! Tervetuloa uudelle Olympiastadionille turvallisesti yhdessä Huuhkajien kanssa keskiviikkona 14.10., kun Suomi kohtaa tärkeässä Nations Leaguen ottelussa Irlannin!
 
LIPUNMYYNTI
 
Irlanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä. OSTA LIPUT >>
 
Hinnat alkaen 23,50 € / 15 € / 10 € (sis. käsittelykulut)
 
Huomioithan, että tapahtumaan myydään pääsylippuja vain ennakkoon Lippu.fi -palvelussa, eikä stadionilla ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
 
TIESITKÖ TÄTÄ?
 
Suomen syyskuinen vierasvoitto Dublinissa pelatussa Nations Leaguen ottelussa oli vasta Suomen ensimmäinen miesten A-maaotteluvoitto Irlannista maiden historiassa! Kaikkiaan Suomi ja Irlanti ovat kohdanneet A-maaotteluissa nyt kuusi kertaa. Kahdesti on päädytty tasatulokseen ja Irlanti on vienyt voiton kolme kertaa. Fredrik Jensen nousi siis syyskuussa Vesa Tauriaisen ja Jorma Vaihelan seuraksi harvalukuiseen suomalaisten maalintekijöiden joukkoon Jack's Armya vastaan!
 
LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA
 
Tutustu ottelutapahtuman katsojaohjeisiin ja lue lisää muun muassa tapahtuman terveysturvallisuudesta, katsomokartasta, stadionin palveluista sekä ohjeita saapumisesta ja poistumisesta. Ottelutapahtuman turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyiden avulla. Olympiastadionin katsomokapasiteetista on käytössä vain 25 % (8000 katsojaa), jolla pyritään takaamaan yhdessä muiden erityisjärjestelyjen kanssa turvallinen ottelutapahtuma kaikille!
 
 
MIKÄ UEFA NATIONS LEAGUE?
 
Miten UEFA Nations League etenee ja mikä merkitys kilpailulla on?
  • Huuhkajat pelaa Nations Leaguen B-liigassa (A, B, C, D)
  • Lohkovoittaja nousee A-liigaan ja viimeiseksi sijoittunut putoaa C-liigaan seuraavaksi kaudeksi
  • Nations Leaguen kaksi parasta lohkovoittajaa varmistavat paikkansa vuoden 2022 MM-lopputurnauksen karsintojen pudotuspelivaiheessa
  • LUE LISÄÄ UEFA Nations Leaguesta
NELONEN / VIAPLAY / V SPORT JALKAPALLO / RUUTU
 
Jos et pääse paikan päälle niin ottelu on katsottavissa suorana Neloselta! Ottelun näet myös Viaplayn, V Sport jalkapallo -kanavan ja Ruudun välityksellä.
 
KANNUSTA HUUHKAJIA JA JAA MATSIFIILIKSIÄSI!
 
Postaa ottelupäivänä matsifiiliksiäsi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #Huuhkajat, #FINIRL ja #MeOlemmeSuomi sekä tägää julkaisuihisi @Huuhkajat! Jaamme parhaita kuvia, videoita, runoja ja muita toteutuksia Huuhkajien sosiaalisen median kanavissa pitkin ottelupäivää ja -iltaa! Voit lähettää tunnelmiasi myös Whatsappilla numeroon 0407297323!
 
Tervetuloa kannustamaan yhdessä Huuhkajat voittoon uudella Olympiastadionilla - tunnelmasta ja turvallisuudesta tinkimättä! OI SUOMI ON!

Voit olla kiinnostunut myös näistä

4.12 - 5.12

- Ikäluokat P7-P10 (2015-2012).

- P7-P9 pelimuotona 5vs5, P10 8vs8.

- Osallistummismaksu 120 € / 160 €

Oulu
09.00
1.10 - 2.10
(Koko päivä)