Huuhkaja- ja Helmaripolku

Suomalaisen jalkapallon yhteinen oppimisen ja tiedolla johtamisen alusta – seurojen pelaajakehityksen tueksi.

Huuhkaja- ja Helmaripolku

Huuhkaja- ja Helmaripolun haku T1-T3 tasoille aukeaa lokakuussa. Lokakuun aikana myös Huuhkaja- ja Helmariliigan alueellisiin tapahtumiin osallistuminen vahvistetaan (joukkueet ja pelaajat) . Tiedotamme tästä tarkemmin kauden 2024 vuoden asioista lokakuun 6.pvä.

Uudistunut Huuhkaja- ja Helmaripolku tarjoaa pelikeskeisen vertaisoppimisen alustan seurojen pelaajakehityksen tueksi!

Huuhkaja- ja Helmaripolku on suomalaisen jalkapallon yhteinen oppimisen ja tiedolla johtamisen alusta – seurojen pelaajakehityksen tueksi. Uudistuneella kokonaisuudella pyrimme vahvistamaan suomalaisen pelaajakehityksen tuloksia kokoamalla jalkapallon ydintoimijat yhteen, pelin ympärille.

Huuhkaja- ja Helmaripolku jakautuu kahteen osakokonaisuuteen: tiedolla johtamiseen ja Huuhkaja-Helmariliigaan (kilpailujärjestelmä). Suomen Palloliitto ry. järjestää Huuhkaja- ja Helmaripolun yhteistyössä Eerikkilä Sport & Outdoor Resort’n kanssa. Aiemmin järjestetyt kansallisen (SHA) ja alueellisten valmennuskeskusten järjestämät kehittymisen seurantatapahtumat sekä Huuhkaja-Helmaripäivät yhdistyivät uuteen Huuhkaja- ja Helmaripolkuun, ja poistuivat itsenäisinä palvelunimikkeinä vuoden 2022 alusta alkaen.

Mistä Huuhkaja- ja Helmaripolku käytännössä koostuu

Kilpailullisista ja laadukkaista peleistä, pelikeskeisestä koulutuksesta ja vuorovaikutuksesta muiden valmentajien kanssa, pelaajien sekä joukkueiden kehittymisen järjestelmällisestä seurannasta osana arjen valmennusta, ja innostavista elämyksistä sekä näyttömahdollisuuksista tulevaisuuden Huuhkajille ja Helmareille.

Liiga ja turnaukset

Huuhkaja-Helmariliiga

Huuhkajaturnaus

Helmariturnaus

Ajankohtaista Huuhkaja- ja Helmaripolulla

Lisätietoa Huuhkaja- ja Helmaripolusta

Tero Koskela

Huuhkaja- ja Helmaripolun palvelupäällikkö, Valtakunnallinen

+358407010216

tero.koskela@palloliitto.fi

Kehittymisenseuranta tapahtumat, seurojen urheilutoiminnon kehittäminen, SHA kouluttaja

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit