Adelina Engman

  Adelina on iloinen ja energinen persoona, joka innostuu helposti. Damallsvenskanin Kopparbergs/Göteborgs FC:ssä läpimurtonsa kansainvälisille kentille tehnyt Engman edusti vuosina 2018–2020 englantilaista Chelseaa. Samalla hänestä tuli ensimmäinen suomalainen naispelaaja Englannin pääsarjassa. Koronaviruksen katkaisemalla kaudella 2020 Engmanista tuli myös ensimmäinen Englannin Superliigan mestaruuden voittanut suomalainen.

  Viheriöllä Engman tunnetaan etenkin räjähtävyydestään ja sen ansiosta hän on erittäin hanakka prässäämään vastustajia oman joukkueen pallonmenetyksen jälkeen. Tilanteenvaihdoissa loistava Engman onkin tärkeä osa Helmareiden tehokasta vastahyökkäyspelaamista.

  Adelinan vahvuuksiin niin kentällä kuin sen ulkopuolella kuuluu hänen sitkeytensä, ja häntä voikin kuvata pelaajaksi, joka ei anna missään tilanteessa tuumaakaan periksi.

  Galleria

  Ladataan...

  Ajankohtaista

  Maajoukkueen viralliset pelipaidat pelaajapainatuksilla

  Ladataan tuotteita

  Seuraa meitä

  Kaikki some-tilimme

  Liity postituslistalle

  Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

  Postituslistalle liittyminen

  Pääyhteistyökumppanit