YHDESSÄ EM-KISOIHIN!

Huuhkajien EURO2024-karsintojen lipunmyynti

Lokakuussa Kazakstan ja marraskuussa Pohjois-Irlanti! LIPPUJA JÄLJELLÄ RAJOITETUSTI! Scrollaa alaspäin ja VARMISTA PAIKKASI NYT!

LIPUT MYYNNISSÄ!

Huuhkajien kesäkuun EM-karsintaottelut Sloveniaa ja San Marinoa vastaan, sekä syyskuun ottelu Tanskaa vastaan olivat LOPPUUNMYYTYJÄ! Kazakstan- ja Pohjois-Irlanti -otteluihin on alle 10 000 lippua jäljellä!

Huuhkajien viiteen vuonna 2023 pelattavaan kotiotteluun on myyty jo yli 140 000 lippua. Suositut joukkueliput on loppuunvarattu kaikkiin syksyn kotiotteluihin!

Lataa Huuhkajien EURO2024-karsintojen ottelut omaan kalenteriisi TÄSTÄ!

Kesäkuusta marraskuuhun – Koe viisi upeaa otteluiltaa Olympiastadionilla!

Huuhkajien otteluiden hinnoittelussa on käytössä kuusi eri hintakategoriaa. Yli 60 prosenttia Olympiastadionin katsomokapasiteetista sijaitsee edullisimmissa hintakategorioissa 5 ja 6. Lippujen hinnat on päätetty jäädyttää samalle tasolle kuin vuonna 2021 pelatuissa MM2022-lopputurnauksen karsinnoissa.

Huuhkajien viisi kotiottelua on jaettu neljään eri hintaportaaseen. Edullisimmillaan esimerkiksi nelihenkinen perhe pääsee San Marinoa vastaan pelattavaan otteluun 58 eurolla. Korkeimmin hinnoitellussa ottelussa Tanskaa vastaan liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle tai nuorelle kustantavat edullisimmassa hintakategoriassa 120 euroa.

Tutustu tästä Huuhkajien EURO2024-karsintojen lippujen hintoihin! Hinnat sisältävät käsittelykulut.

Lippujen hinnat EURO2024-karsintoihin! Hinnat sisältävät käsittelykulut.

VIP-paketit Huuhkajien otteluihin!

Tutustu EM-karsintojen VIP-paketteihin tarkemmin täältä!

Joukkueliput Huuhkajien otteluihin!

Suosittuja joukkuelippuja on myynnissä rajoitettu määrä Olympiastadionin Eteläkaarteeseen (B-/C-katsomo). Joukkuelippujen hinnat ovat ottelusta riippuen noin 25–50 % normaalihintoja edullisempia ja hinnat sisältävät käsittelykulut. Joukkuelippu sisältää sisäänpääsyn 4 aikuiselle ja 16 juniorille (6–17-v.).

HUOM! Lipunmyynnissä saattaa lukea "automaattisen paikanvalinnan" osalta joukkuelippujen kohdalla teksti "ei saatavilla nyt". Tämä tarkoittaa sitä, että automaattinen paikanvalinta ei ole mahdollinen. Joukkueliput tulee tällöin valita itse katsomokartalta "valitse paikkasi itse" -toimintoa käyttäen.

Ottelu Joukkuelipun hinta
Joukkuelipunmyynti päättyy
FIN–SVN 447,20 € LOPPUUNMYYTY!
FIN–SMR 150,00 € LOPPUUNMYYTY!
FIN–DEN 511,80 €
LOPPUUNVARATTU!
FIN–KAZ
447,20 €
LOPPUUNVARATTU!
FIN–NIR
447,20 €
LOPPUUNVARATTU!

OSTA LIPUT HUUHKAJIEN OTTELUIHIN!

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit