YHDESSÄ EM-KISOIHIN!

Huuhkajien EURO2024-karsintojen lipunmyynti

Puhuivat torikaffeilla, vai olikohan se siellä Instagrammissa, että Slovenia-ottelu alkaa jo vähitellen täyttyä. Eikä ihme, sehän pelataan piru vie keskellä kesää, perjantaina ja vieläpä parhaaseen katseluaikaan. San Marino siihen kylkeen ja pitkä viikonloppu isolla kirkolla? Scrollaile ostoksille, on siellä kaikki viisi matsia kai vielä tarjolla.

Yleinen lipunmyynti on NYT KÄYNNISSÄ!

Ennätystahtia sujuneen kausikorttimyynnin jälkeen yksittäislippujen myynti EURO2024-karsintoihin on nyt alkanut! Kausikortteja myytiin kaikkiaan 4540 kappaletta. Kausikorttien myynti jatkuu yhä Suomen Maajoukkueen Kannattajat Ry:n (SMJK) jäsenille.

Yleinen myynti on käynnistynyt todella vilkkaasti, jo reilusti yli 60 000 lippua on myyty. Myös suosittujen joukkuelippujen myynti on nyt käynnissä!

Lataa Huuhkajien EURO2024-karsintojen ottelut omaan kalenteriisi TÄSTÄ!

Kesäkuusta marraskuuhun – Koe viisi upeaa otteluiltaa Olympiastadionilla!

Huuhkajien otteluiden hinnoittelussa on käytössä kuusi eri hintakategoriaa. Yli 60 prosenttia Olympiastadionin katsomokapasiteetista sijaitsee edullisimmissa hintakategorioissa 5 ja 6. Lippujen hinnat on päätetty jäädyttää samalle tasolle kuin vuonna 2021 pelatuissa MM2022-lopputurnauksen karsinnoissa.

Huuhkajien viisi kotiottelua on jaettu neljään eri hintaportaaseen. Edullisimmillaan esimerkiksi nelihenkinen perhe pääsee San Marinoa vastaan pelattavaan otteluun 58 eurolla. Korkeimmin hinnoitellussa ottelussa Tanskaa vastaan liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle tai nuorelle kustantavat edullisimmassa hintakategoriassa 120 euroa.

Tutustu tästä Huuhkajien EURO2024-karsintojen lippujen hintoihin! Hinnat sisältävät käsittelykulut.

Lippujen hinnat EURO2024-karsintoihin! Hinnat sisältävät käsittelykulut.

VIP-paketit Huuhkajien otteluihin!

Myös VIP-paketit EM-karsintojen Slovenia-, San Marino- ja Tanska-otteluihin ovat jo myynnissä, katso lisätiedot täältä!

Joukkueliput Huuhkajien otteluihin!

Suosittujen joukkuelippujen myynti on alkanut! Joukkuelippuja on myynnissä rajoitettu määrä Olympiastadionin Eteläkaarteeseen (B-/C-katsomo). Joukkuelippujen hinnat ovat ottelusta riippuen noin 25–50 % normaalihintoja edullisempia ja hinnat sisältävät käsittelykulut. Joukkuelippu sisältää sisäänpääsyn 4 aikuiselle ja 16 juniorille (6–17-v.).

Ottelu
Joukkuelipun hinta
FIN–DEN 511,80 €
FIN–SVN, FIN–KAZ, FIN–NIR 447,20 €
FIN–SMR*
150,00 €

*HUOM! Kesäkuussa pelattavassa San Marino -ottelussa on luvassa erityistä ohjelmaa lapsille ja nuorille. Tähän ottelutapahtumaan myös joukkueliput ovat poikkeuksellisesti jopa -50 % ottelun normaalihintoihin verrattuna!

OSTA LIPUT HUUHKAJIEN OTTELUIHIN!

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit