KOHTI EM-LOPPUTURNAUSTA 2025!

Lipunmyynti Helmareiden ottelutapahtumiin!

PELIPÄIVÄ SLOVAKIAA VASTAAN! Veritas Stadionin pääkatsomo on lähes loppuunvarattu, Olympiakatsomoon ja uuteen Itäpäätyyn lippuja vielä jäljellä – YLI 4500 LIPPUA MYYTY! Kroatia- ja Romania-otteluiden lipunmyynti on myös käynnissä! Skrollaa alaspäin lipunmyyntiin ja varmista parhaat paikat nyt!

Nations Leaguen liput myynnissä – Varmista paikkasi Turussa ja Helsingissä pelattaviin huippuotteluihin!

Yhteinen matka kohti EM-kisoja alkaa! Tervetuloa kannustamaan Helmarit voittoon Slovakiaa, Kroatiaa ja Romaniaa vastaan pelattavissa syksyn jännittävissä Nations League -otteluissa! Täytetään yhdessä Turun Veritas Stadion ja Helsingin Bolt Arena!

Uusi UEFA Nations League käynnistyy Helmareiden osalta B-liigassa Turun Veritas Stadionilla perjantaina 22. syyskuuta klo 18.30, kun edellisistä MM-karsinnoista ja kevään A-maaotteluista tuttu Slovakia saapuu Suomen vieraaksi.

Lokakuussa matka jatkuu perjantaina 27. lokakuuta klo 18.45 Helsingin Bolt Arenalla pelattavalla Helmareiden 50-vuotisjuhlaottelulla Kroatiaa vastaan! Ottelussa on tavoitteena täyttää 10 000-paikkainen Bolt Arena, ja lippujen hinnat ovat vielä tavallistakin edullisemmat!

Marraskuussa syksyn Nations League huipentuu jännittävään ratkaisuotteluun Romaniaa vastaan torstaina 30. marraskuuta klo 18.45 Turun Veritas Stadionilla!

Heinäkuun Skotlanti-ottelussa Suomea kannusti Tampereella lähes 5000-päinen kotiyleisö. Laitetaan Turussa ja Helsingissä vieläkin paremmaksi ja täytetään Veritas Stadion, sekä Bolt Arena!

OSTA LIPUT EDULLISEMMIN ENNAKKOON – LIPPUJEN HINNAT (SIS. KÄSITTELYKULUT):

- Aikuiset: 17,00 € (SVK/ROU) / 15,00 € (CRO)
- Alennusryhmät (lapsi 6-17, eläkeläinen, työtön, varusmies, opiskelija) sekä pyörätuolipaikat: 12,50 € (SVK/ROU) / 10,00 € (CRO)
- Lapset 6–17 v.: 7,50 € (SVK/ROU) / 5,00 € (CRO)
- Joukkuelippu (16 lasta, 6-17v. + 4 aikuista): 100 €

Supersuosittuja joukkuelippuja on myynnissä rajoitettu määrä kaikkiin Helmareiden Nations League -otteluihin! Slovakia-ottelun osalta joukkuelippujen myynti pääkatsomoon ja Olympiakatsomoon on jo päättynyt, mutta tilaa on edelleen nopeimmille joukkueille Veritas Stadionin uudessä Itäpäädyssä! Joukkuelipunmyynti päättyy KE 20.9. Joukkueliput tulee valita itse katsomokartalta katsomoista H tai G, "Valitse paikkasi itse" -toimintoa käyttäen.

HUOM! Pelipassilaiset ja Maajoukkuekirjeen tilaajat saavat alennusta Helmareiden ottelulipuista. Tarkista alennuskoodisi viimeisimmästä uutiskirjeestä.

UEFA Nations League aloittaa Helmareiden matkan kohti EM-lopputurnausta 2025!

Suomi pelaa UEFA Nations Leaguen B-liigassa yhdessä Romanian, Slovakian ja Kroatian kanssa. Tutustu uuteen kilpailuun tarkemmin täällä >>

Helmarit lähtee tavoittelemaan Nations Leaguessa B-liigan lohkovoittoa, ja nousua A-liigaan. Nousu A-liigaan antaisi Suomelle erinomaiset lähtöasetelmat vuoden 2024 EM-karsintoihin ja takaisi paikan EM-jatkokarsinnoissa.

Helmareiden kotiottelut UEFA Nations Leaguessa.

Helmareiden kotiottelut UEFA Nations Leaguessa.

OSTA LIPUT HELMAREIDEN OTTELUIHIN!

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit