Kansalliset määräaikaiset siirrot

Määräaikaisen siirron sopimus (jalkapallo)

Määräaikaisen siirron sopimus (futsal)

MÄÄRÄAIKAINEN SIIRTO

Tarkista aina sääntö varsinaisista kilpailumääräyksista, jotka löydät kokonaisuudessaan täältä>>>
Futsalin osalta kilpailumääräykset löytyvät kokonaisuudessaan täältä>>>

Huomaa erityisesti jalkapallon ja futsalin kilpailumääräysten 12 § 16, joka rajoittaa pelaajan oikeutta pelata emoseuraansa ja emoseuran farmi- ja/tai yhteistyösopimuksen piirissä olevia seuroja vastaan
--------------

Kun määräaikaisen siirron keskeyttäminen ajankohtaista, ota yhteyttä [email protected]. Määräaikaista siirtoa ei pysty tällä hetkellä seura keskeyttämään Pelipaikassa itse.

Määräaikaisesta siirrosta on lisättävä asianmukaisesti täytetty ja allekirjoitettu lomake Pelipaikkaan. Lomake löytyy tämän sivun ylälaidasta. Jos pelaaja ei tee uutta pelaajasopimusta uuden seuransa kanssa, ladataan määräaikaisen siirron sopimus myös pelaajasopimukselle varattuun kohtaan. Jos uusi seura on tehnyt pelaajasopimuksen pelaajan kanssa, tämä sopimus lisätään ko. kohtaan.

Kun määräaikainen siirto on päättynyt, täytyy vanhan seuran uudistaa rekisteröinti uudelleen, jotta hänestä tilansa muuttuu taas aktiiviseksi pelaajaksi seurassa.

Määräaikaista siirtoa ei voi jatkaa. Jos pelaajan määräaikaista siirron päättymispäivää halutaan lykätä myöhäisemmäksi, pitää määräaikainen siirto aloittaa sen umpeuduttua uudelleen ja maksaa uusi siirron kirjaamismaksu. Määräaikaisen siirron keskeyttäminen on ilmaista, mutta määräaikaisen siirron on kestettävä vähintään 15 vuorokautta.

Jos jo määräaikaisuutta aloitettaessa on mahdollista, että pelaajan määräaikainen pesti voisi kestää kauemmin, suosittelemme laittamaan määräaikaisen siirron päättyväksi mahdollisimman myöhäisessä vaiheessa sääntöjen puitteessa ja keskeyttämään määräaikaisuuden (yhteys [email protected]) sopimananne ajankohtana. Tällöin siirron kirjaamismaksua ei tarvitse suorittaa määräaikaisuuden jatkamiseksi.

--- --- ---

Määräaikaisen siirron sopimus löytyy tämän sivun ylälaidasta.

Kilpailumääräykset kokonaisuudessaan löytyvät täältä>>>

Pelaajasopimuspohjat löydät täältä>>>