Takaisin
16.3.2017 klo 13.05

Yonoton-sovellus käyttöön Tampereella MM-karsinnoissa

Jaa:

Suomen Palloliitto ja massatapahtumia digitalisoiva Yonoton Oy ovat solmineet sopimuksen Yonoton-mobiilisovelluksen käytöstä tänä vuonna Tampereella pelattavissa miesten jalkapallon MM-karsintaotteluissa. 

Palveluita ilman jonoja

Yonoton-mobiilisovelluksen kautta Huuhkaja-kannattajat pääsevät vastedes tilaamaan ruokaa, juomaa ja fanituotteita jonottomille pikatiskeille ja rajattuihin katsomonosiin. Palvelun avulla tuotteita on mahdollista tilata etukäteen isoille tai pienille ryhmille. 
 
Ensimmäistä kertaa Yonoton on katsojien käytössä 11. kesäkuuta Huuhkajien pelatessa MM-karsintaottelun Ukrainaa vastaan. 
 
- Haluamme olla edelläkävijöitä ja tarjota katsojille parasta mahdollista palvelua. Yonottoman kautta kaikki palvelut ovat vaivatta katsojien käytössä, toteaa Suomen Palloliiton tapahtumapäällikkö Kalle Marttinen.  
 
- Yonoton-konsepti on viety onnistuneesti jääkiekon SM-liigan otteluihin. Olen varma, että palvelu toimii vielä paremmin jalkapallossa, jossa taukoa on vain vartin verran, kommentoi Yonoton Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karenius.
 
Yonoton- mobiilisovelluksen saa ladattua App Storesta tai Google Playstä.  
 
Yonoton on kovassa kasvussa oleva espoolaisyritys. Yrityksen taustalla vaikuttaa useita nykyisiä ja entisiä huippu-urheilijoita, muun muassa Huuhkaja-tähdet Lukas Hradecky, Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo ja Teemu Tainio.