Takaisin
4.1.2022 klo 09.12

Yli 200 joukkuetta mukana Suomen Cupissa – ”Vain yksi voi voittaa, mutta tarinoita voi luoda jokainen!”

Jaa:

Tulevana keväänä ja kesänä cup-romantiikkaa voi aistia usealla paikkakunnalla, sillä jo 206 joukkuetta on ilmoittautunut mukaan uudistuneeseen Suomen Cupiin. 

"Kun amatööri on laittanut ammattilaiselta länget ja soittanut sen jälkeen suutaan yleisön ja makkaran tuoksun säestämänä, niin ollaan cup-romantiikan alkulähteillä. Vain yksi voittaa, mutta tarinoita taas voi luoda jokainen - sellainen on uudistunut Suomen Cup!"

- Timo Furuholm, Suomen Cup -legenda

Uudistunut Suomen Cup on kerännyt kiinnostusta laajasti, ja mukaan tavoittelemaan rahapalkintoja ja paikkaa Euroopan kentillä on lähtenyt jo 206 joukkuetta.  

Suomen Cup on ennen kaikkea suurten tunteiden ja suurten unelmien kilpailu. KTP:n pääseminen Suomen cupin finaaliin nostatti vuonna 1980 Kotkassa jalkapallohuuman synkkien menestysvuosien jälkeen. Vuonna 1986 Turun Palloseura eteni UEFA-cupiin ja päihitti ensimmäisellä kierroksella legendaarisen Inter Milanin. Vuonna 1996 HJK joutui karsimaan säilyäkseen Veikkausliigassa, mutta nosti samalla kaudella Cup-pokaalin maalivahti Tommi Koivistoisen ilmiömäisten torjuntojen ansiosta.  

Suomen Cup on jokaiselle joukkueelle sarjatasosta mahdollisuus luoda unohtumattomia muistoja jalkapallon parissa. Mestariksi voidaan joka vuosi kruunata vain yksi joukkue, mutta tarinoita voi luoda jokainen. Lisäksi tänä vuonna yhä useammalla joukkueella on mahdollisuus kilpailla Cup-pokaalista Regions’ Cupin ja Regions’ Roots Cupin myötä.

Jaa sinäkin omat parhaat Suomen Cup -muistosi somessa hashtageilla #SuomenCup ja #mukana!

Suomen Cupin ilmoittautuminen on käynnissä 10. tammikuuta asti. Tehdään tästä yhdessä unohtumaton jalkapallovuosi!