VPS ja KPV jatkoon

• Jalkapallosarjat

Miesten Suomen Cupin neljännesvälierät pyörähtivät käyntiin perjantaina kahdella ottelulla. Paikkansa kahdeksan parhaan joukossa varmistivat VPS ja KPV.

Kakkosessa pelaava Gnistan piti Veikkausliigajoukkue VPS:n tiukoilla, mutta lopulta VPS puristi jatko-otteluun venyneestä pelistä 3-1 (1-1, 0-0). Aleksander Akbar huudatti yli 400-päistä kotiyleisöä toisen puoliajan alussa, mutta Jerry Voutilainen nosti VPS:n tasoihin 77. minuutilla. Ottelun voittomaali nähtiin heti jatko-ottelun alussa, kun Samu Alanko teki VPS:n toisen maalin. Lopussa vielä Momodou Sarr kaunisteli VPS:n voittolukemia.

Toisessa neljännesvälieräottelussa Kakkoseen täksi kaudeksi noussut VJS pisti tiukasti hanttiin KPV:lle, mutta joutui taipumaan niukasti 0-3 (0-1). KPV:n maaleista vastasivat Joni Mäkelä, Simo Roiha ja Enoch Banza. Ottelua oli seuraamassa Myyrmäessä komeasti yli 800 katsojaa.

Miesten Suomen Cupin neljännesvälierät jatkuvat lauantaina viidellä ottelulla.