Takaisin
20.5.2019 klo 19.47

Volkswagen ja Telia luovuttivat 14 Tourania juonioriseurojen käyttöön

Jaa:

Katso video

Palloliiton pääyhteistyökumppanit, Volkswagen ja Telia, yhdistivät voimansa tukeakseen suomalaista jalkapalloperhettä. Volkswagen ja Telia luovuttivat 14 Volkswagen Touran -autoa suomalaisten junioriseurojen käyttöön kaudelle 2019. 

Autojen lisäksi seurat saavat käyttöönsä Telian laadukkaat digitaaliset kuvauslaitteet, joiden avulla lasten pelejä pääsee seuraamaan myös etänä. Kampanjan tarkoitus on helpottaa seurojen sekä futisperheiden arkea.

Seurat, joille autot luovutettiin, valittiin hakemusten perusteella. Hakemuksessa seuroilta pyydettiin toimintasuunnitelma auton käyttötarkoituksesta futiskaudelle 2019. Hakemuksia tuli yhteensä 42 kappaletta.

- Kesällä on useita tapahtumia ja pelimatkoja, joissa autot ovat kovassa käytössä ja voimme hyödyntää tilavia autoja myös yhteiskuljetuksissa. Nyt meillä on mahdollisuus hakea lapsia mukaan jalkapallon pariin ja seuran tapahtumiin, vaikka vanhemmat olisivat estyneitä. Osalla lapsista ja nuorista harjoitusmatkat voivat olla pitkiäkin, ja tämä on todella tärkeä tuki ja helpotus monen perheen arkeen, kertoo Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toiminnanjohtaja Tommi Laitila

Kampanjaan osallistuneiden junioriseurojen matkaa voi seurata sosiaalisessa mediassa #futisauto -hästägillä.

Autot luovutettiin 20. toukokuuta käyttöön seuraaville seuroille:

VJS, Vantaa
LiePa, Turku
FCFJ, Porvoo
VPS-j, Vaasa
HJS, Hämeenlinna
KuPS, Kuopio
Honka, Espoo
OLS, Oulu
Ilves, Tampere
PPJ, Helsinki
FC Santa Claus juniorit, Rovaniemi
SJK, Seinäjoki
Lauttakylän Luja, Huittinen
NuPS, Vihti

Katso video HUU-TV:stä artikkelikuvan kautta.