Takaisin
23.10.2020 klo 20.04

Viikonloppuna pelataan neljä Ykkösen ottelua

Jaa:

Kaksi nousutaistelun kannalta merkittävää peliä peruttiin tänään perjantaina.

Ykkösen kausi jatkuu lauantaina ja sunnuntaina. AC Oulu – Mikkelin Palloilijat sekä FF Jaro – KTP siirrettiin myöhempään ajankohtaan – lisää ottelusiirrosta tässä uutisessa. Kaikki ottelut näkyvät suorana Elisa Viihteestä.

KPV – MuSa
la 24.10. 14:00, Kokkolan keskuskenttä

Isäntien lokakuu on tuonut toistaiseksi mukavat seitsemän pistettä, vaikka kolmen vastustajan joukossa on ollut FF Jaro sekä KPV. Kuudennella sijailla majaileva joukkue takoi edellisessä kotiottelussaan kahdeksan maalia, mutta jäi Kotkassa nollille. Porilaiset voittivat joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 3–2, ja isännillä on nyt revanssin paikka.

Steven Morrisseyn show oli tiistaina liikaa MuSa:lle, joka ei itse onnistunut luomaan kovin montaa maalipaikkaa. Toisen peräkkäisen tappion myötä joukkue on kahdeksantena, mutta se on tasapisteissä KPV:n sekä MP:n kanssa. Viimeisestä kuudesta ottelustaan MuSa on voittanut vain yhden – kääntyykö kurssi Kokkolassa?

Ennakkoliput 
Kotijoukkueen ennakko 

AC Kajaani – SJK Akatemia
la 24.10. 14:00, Kajaanin liikuntapuisto

AC Kajaani nousi keskiviikkona viimeisen säilyjän paikalle murskattuaan MYPA:n. Uskomaton 10–2-voitto toi laajalti onnistumisia pelaajille, joiden nimet eivät ole aiemmin tällä kaudella löytyneet maalitilastoista. Säilyminen on kajaanilaisten omissa käsissä, ja koska joukkue pelaa päätöskierroksella KTP:n vieraana, olisi lauantaina tärkeää ottaa kolme pistettä.

Vieraat pistivät FF Jaron tiukoille, mutta joukkueelle jäi jälleen luu käteen. Jo putoamisensa varmistanut SJK Akatemia pelaa Kajaanissa vain kunniasta – sen lisäksi joukkueelle jäi varmasti jotain hampaankoloon, kun AC Kajaani voitti Seinäjoella lukemin 4–1. Positiivisena asiana Akatemian kannalta on mainittava ehdottomasti se, että Jeremiah Streng on löytänyt huippukuntonsa – jatkuuko maalivire lauantaina?  

Kotijoukkueen ennakko 
Vierasjoukkueen ennakko 

MYPA – EIF
la 24.10. 17:00, KSOY Stadion

Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea, ja keskiviikon tappio oli toistaiseksi pahin romahdus. Loukkaantumisista kärsinyt MYPA saanee EIF-peliin joitain pelaajia takaisin sairastuvalta, ja joukkueella on varmasti halua näyttää kotiyleisölleen parasta viimeisessä kotipelissä.

Viimeiset kaksi otteluaan voittanut EIF on tehnyt kolmessa edellisessä pelissään peräti kymmenen maalia. Näillä näkymin joukkue taistelee sarjan nelossijasta VPS:n kanssa. Tammisaarelaiset ovat pelanneet kotonaan vahvasti, mutta voittanut vieraissa viimeksi heinäkuussa – joko nyt tulisi kolme pistettä?

Ennakkoliput 
Kotijoukkueen ennakko 
Vierasjoukkueen ennakko 

VPS – IF Gnistan
su 25.10. 16:00, Elisa Stadion

Vepsu palasi karanteenista kentille vahvasti kaatamalla MuSa:n. Kumpikin maali oli seurausta Morrisseyn hienoista yksilösuorituksista, mutta joukkue sai luotua tukun muitakin maalipaikkoja sekä ennen kaikkea pidettyä oman maalinsa tyhjänä. Neljäs sija on joukkueen omissa käsissä, ja vaiherikkaan kauden jälkeen se taatusti maistuisi.

Reilun viikon tauon jälkeen tosipeleihin palaava IF Gnistan on haastavan paikan edessä, sillä joukkueen tulisi voittaa kumpikin viimeistä otteluaan, eikä sekään välttämättä riitä. Helsinkiläiset nappasivat Seinäjoelta kauden ensimmäisen vierasvoittonsa pari viikkoa sitten, mutta nyt haaste lienee piirun verran isompi. AC Oulu sai pidettyä Kipinän liukkaat hyökkääjät kurissa, mites Vepsu?

Ennakkolippuhuutokauppa