Takaisin
15.10.2021 klo 20.56

Veikkausliigassa edessä kauden ratkaisukierrokset – paljon pelissä vielä

Jaa:

Ⓒ SPL / Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelataan sekä Mestaruus- että Haastajasarjassa maajoukkuetauon jälkeen lauantaina 16.10. täysi ottelukierros.

Lauantain kierros on kauden neljänneksi viimeinen ja ratkaisun hetket alkavat olla käsillä. Mestaruustaistelu on käytännössä KuPS:n ja HJK:n välinen kuopiolaisten pitäessä kärkipaikkaa kolmen pisteen erolla, mutta mitalitaistelu ja kamppailu eurocup-paikoista jatkuu myös tiiviinä.

Joukkueet ovat päässeet lataamaan akkuja maajoukkuetauon aikana ja kauden ratkaisukierroksiin lähdetään täynnä virtaa.

– Maajoukkuetauko tuli meille hyvään paikkaan, ja moni sai ladattua akkuja ennen kauden viimeistä puristusta. Torstaina ja perjantaina saatiin vielä maajoukkueissa olleet pelaajatkin mukaan harjoituksiin, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuran verkkosivuilla jakaen monen muunkin mietteet.

Haastajasarjassa FC Lahti painelee omilla teillään ja KTP puolestaan on ennen ohuen oljenkorren varassa säilymisen suhteen. Karsijan paikalla oleva AC Oulu sen sijaan voi vielä nousta kuiville, mutta käytännössä tämä vaatisi voittoa IFK Mariehamnista lauantaina.

- Kaikki puhuvat sarjataulukosta, mutta pelissä on kuitenkin vain kolme pistettä. Paineet ovat enemmän AC Oululla, he ovat meitä kuitenkin viisi pistettä jäljessä, IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén toppuuttelee puheita kuuden pisteen ottelusta IFK TV:ssä.

Veikkausliigan 24. kierros lauantaina 16.10.:

Mestaruussarja:
klo 15.00 Ilves – HJK, Ratinan Stadion
klo 17.00 FC Inter – KuPS, Veritas Stadion 
klo 17.00 HIFK – SJK, Bolt Arena 

Haastajasarja:
klo 17.00 AC Oulu – IFK Mariehamn, Raatin Stadion
klo 17.00 FC Haka – FC Lahti, Tehtaan Kenttä 
klo 17.00 KTP – FC Honka, Arto Tolsa Areena