Takaisin
22.2.2019 klo 00.19

Valko-Venäjä vei toisenkin U19-futsalmaajoukkueiden osaottelun voiton

Jaa:

Valko-Venäjä käänsi maaottelun toisenkin osan kotivoitokseen eilisen tapaan 3-2 (1-2) lukemin. Suomen U19-futsalmaajoukkue aloitti ottelun kuitenkin hyvällä jalalla ja päävalmentaja Kerkko Huhtasen ensimmäisen ottelun jälkeen lupaama tason nosto oli havaittavissa.

Suomen nuoret esittivät lupaavia otteita ajatellen 27.-30.3.2019 Tampereella Kauppi Sports Centerissä pelattavia EM-kotikarsintoja. Valko-Venäjä tiedettiin jo ennakkoon vaikeaksi vastustajaksi ja siksi nämä ottelut palvelivat hyvin karsintoja ajatellen joukkueen valmistautumista Tampereelle. Nyt pelaajilla on enemmän kokemusta kansaivälisistä otteluista ja ovat näin valmiimpia haastamaan vieraat kotihallissaan.

Vaikka tuloksena Valko-Venäjältä oli kaksi niukkaa 3-2 tappiota, löysi Huhtanen positiivisia asioita matkan annista.

- Tiukka ottelu taas, mutta ei saatu haluttua lopputulosta. Valko-Venäjä tuli meidän vahvan alun jälkeen toisella jaksolla tasoihin ja haki voittomaalin lentävän maalivahdin tukemana 3 sekuntia ennen loppua. Joukkue alkaa olla yhtenäinen ja pelaa laadukasta futsalia, mutta voittamaan täytyisi vielä kasvaa.

Suomen maalintekijät
14min  Taneli Kohonen
17min  Otto Jukko

 

Joukkue toivoo nyt vahvaa kotiyleisön tukea U19 poikien historian ensimmäisiin EM-karsintoihin. Toivottavasti futsalväki löytää Kaupppiin runsain joukoin huutamaan Suomen nuoret pojat jatkoon karsinnoista.