Takaisin
15.11.2018 klo 11.58

Uronen: "Huuhkajien turhautettava Kreikka kuten Tampereella"

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Huuhkajat kohtaa revanssinhaluisen Kreikan Nations Leaguen huippuottelussa torstaina Ateenassa. Jere Uronen uskoo Huuhkajien pystyvän turhauttamaan sekä Kreikan pelaajat että armottoman kotiyleisön.

Edellisessä kohtaamisessa Tampereella Suomi otti upean 2-0-voiton ja tarrasi tiukasti kiinni Nations Leaguen lohkovoittoon. Täydet minuutit tuossa ottelussa urakoinut Uronen muistuttaa, että torstain pelistä ei missään nimessä tule helppoa. 

- Me tiedetään, että Kreikassa on tosi paljon hyviä futareita ja hyviä yksilöitä. Nyt siellä on uusi koutsi, niillä on veitsi tosi pahasti kurkulla ja vielä kotifanien edessä. Sieltä tulee hyviä futareita, jotka ovat todella motivoituneita voittamaan meidät ja pesemään kasvonsa siitä Tampereen pelistä, Uronen toteaa. 

Tappio Ratinassa oli iso pettymys Kreikalle ja johti päävalmentaja Michael Skibben korvaamiseen Angelos Anastasiadisilla. Uronen uskoo nöyryyttävän tappion näkyvän kovana latauksena Kreikan pelaajissa. Huuhkajilla on kuitenkin täydet aseet turhauttaa suurimaalista voittoa pakon edessä hakevat kreikkalaiset. 

- Kreikalla on kuitenkin kaikki paineet. He ovat omissa silmissään ja varsinkin omien faniensa silmissä alisuorittaneet, Uronen muistuttaa.

- Jos me pystytään pelaamaan sitä meidän peliä mitä pelattiin Tampereella ja turhauttamaan heidät samalla tavalla, niin me tiedetään että jopa omat fanit pystyvät kääntymään heitä vastaan aika nopeasti. Täällä on sen verran temperamenttisia ihmisiä.

Nations League -ottelu Kreikka-Suomi OACA Spyros Louisilla Ateenassa alkaa torstaina kello 21.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viafree-kanavalla, jossa lähetys alkaa studio-osuudella kello 21.00. Ottelua pääsee seuraamaan myös Sports Bar Casinolla Helsingissä, jossa alustus otteluun alkaa kello 20.45.