Takaisin
6.11.2019 klo 21.47

U19-tytöt nimetty marraskuun Eerikkilän leirille

Jaa:

Ⓒ SPL

Lokakuussa vakuuttavasti EM-karsintalohkonsa voittanut ja paikan jatkokarsinnassa lunastanut U19-tyttöjen maajoukkue kokoontuu leirille Eerikkilään marraskuun puolivälin jälkeen.

Leiri merkitsee joukkueen taustoissa myös virallista muutosta, sillä Arttu Pitkäkangas tarttuu ruoriin päävalmentajana ensi kertaa virallisesti Marianne Miettisen siirryttyä kokonaan huippujalkapallopäällikön tehtäviin. Toki Pitkäkangas on ollut joukkueen valmennuksessa mukana jo tähänkin saakka ja tuntee pelaajat erinomaisesti.

- Tosi innostuinein fiiliksin leirille lähdetään. Olen useissa tapahtumissa ollut keväästä lähtien Marken mukana ja saanut jo paljon vastuuta ja samalla koulutusta tehtävään. Markelta on tullut todella hyvää oppia ja olen saanut hyvät lähtökohdat työn jatkamiseen, Pitkäkangas kertoo.

Leirille Pitkäkangas on valinnut kaikkiaan 24 pelaajaa, jotka kokoontuvat Eerikkilään tiistaina 19. marraskuuta. Leiri jatkuu perjantaihin 22.11. saakka ja leirin ohjelmaan kuuluu myös ottelu SalPan U17 akatemiaa vastaan.

- Tämä on jokavuotinen testileiri ja ensimmäisenä päivänä ohjelmassa on fysiikkatestit, joista annetaan palaute vielä leirin aikana. On tärkeää saada oikeat viestit valmentajille ja seuroille talvikautta varten kunkin pelaajan osalta. Sitten ehdimme harjoitella pariin kertaan ennen ottelua, jossa varmasti saamme SalPan pojilta kovan vastuksen, Pitkäkangas avaa ohjelmaa.

Oma osuutensa leirillä on myös pelaajatarkkailulla. Ryhmä on hiukan toisennäköinen kuin lokakuun EM-karsintaturnauksessa.

- Tämä on nyt ikäluokkakohtainen leiri eli mukana on vain 2001 syntyneitä pelaajia. Se avaa mahdollisuuksia taas uusille kasvoille - sellaisille jotka eivät ole olleet lainkaan mukana tänä vuonna tai vain joissain tapahtumissa. Tämä on myös mahtava juttu kaikkineen.

Joukkue leirille
Anna Koivunen (mv) HJK
Emma Immonen (mv) HFA Märsky
Hanna Sherazer (mv) Ilves
Joanna Tynnilä TiPS
Ella Pesonen HJK
Emmi Siren TiPS
Nana Yang FC Honka
Nanne Ruuskanen KuPS
Anniina Lintilä Ilves
Eerika Appelqvist PK-35 Vantaa
Oona Siren TiPS
Tuuli Enkkilä Ilves
Katariina Kosola HFA Märsky
Eevi Sutela HFA Märsky
Aino Vuorinen FC Honka
Heta Olmala ONS
Marie Mäkinen PK-35
Ida Antus VIFK
Nora Lehto TiPS
Jenni Kantanen Ilves
Jenna Topra TiPS
Jatta Keskitalo TPS
Julia Rytkönen Ilves (nimetty 18.11)

Leiriltä poisjääneet: 
Fanny Söderström (mv) VIFK
Outi Salmijärvi JyPK