Takaisin
8.11.2017 klo 11.00

U19-tytöt nimetty Eerikkilän maaotteluleirille

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Alle 19-vuotiaiden tyttöjen (1999) tyttöjen maajoukkue kokoontuu marraskuun lopulla Eerikkilään leirille, jonka päätteeksi pelattavassa maaottelussa vastaan asettuu Englanti.

Leiri on tärkeä osa joukkueen valmistautumista kohti ensi kevään EM-jatkokarsintaa ja 21. – 24.11. pidettävä leiri osuu ajankohdallisesti vielä jatkokarsintalohkojen arvonnan kanssa samoille päiville.

- Karsinnoissa oli ennätysmäärä osallistujia eli 51 ja kaikki on ihan avoinna. Mukaan on noussut uusi kovia maita ja mielenkiinnolla odotellaan millainen karsintalohko on tulossa, päävalmentaja Marianne Miettinen kertoo.

Maaottelun saaminen leirin yhteyteen – ja vielä Englannin tasoista vastustajaa vastaan – on Miettisen mukaan erinomainen bonus.

- Yleensä tällä leirillä pelaamme jotain seurajoukkuetta tai poikien joukkuetta vastaan. Nyt saadaan kova maaottelu ja Englannin tasoisen joukkueen kohtaaminen on yksi parhaista mahdollisista otteluista kevättäkin ajatellen, Miettinen sanoo.

- Tämä on ensimmäinen kerta minun kahdeksan vuoteni aikana kun Englanti tulee Suomeen pelaamaan ja kertoo varmasti jotain sekin, että he haluavat kohdata meidät tällaisessa ottelussa.

Sinänsä leirin rakenne on Miettisen mukaan aiemmilta vuosilta hyväksi havaitun mukainen.

- Emme maaottelun myötä muuta sitä, että teemme testejä leirin alussa ja sitä kautta pystymme antamaan pelaajille palautetta myös talviharjoittelua varten.

Ottelu 
Perjantaina 24.11. klo 15.00 Suomi – Englanti, Eerikkilä-halli
Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Huuhkaja-TV:stä >>

Joukkue leirille
Milla-Maj Majasaari TPS
Lotta Rosenström HJK
Sanni Ojanen Ilves (nimetty 8.11. Elli Pikkujämsän TPS tilalle)
Satu Rousti ONS
Roosa Immonen ONS
Kaisla Karppinen Pallokissat
Fanni Pietikäinen ONS
Laura Kölhi HJK
Minea Lassas HJK
Saara Lappalainen FC Honka
Wilma Spets TPS
Tuulia Mikkola Ilves
Emma Peuhkurinen ONS
Henna Tenkanen FC Honka
Leila Haapea RoPS
Nea Nyrhinen Ilves
Emmaliina Tulkki Linköpings FC
Jutta Rantala TPS
Mette Barck PK-35 Vantaa
Anna Olmala ONS