Takaisin
27.8.2020 klo 10.23

U19-pojat (2001) leireilee Eerikkilässä

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

EM-.jatkokarsintaan valmistautuva vanhempi U19-poikien ikäluokka (2001) kokoontuu leirille Eerikkilään syyskuun alussa 3.-5.9.

Leiri järjestetään samaan aikaan nuoremman ikäluokan leirin kanssa ja U19-poikien maajoukkueet kohtaavat keskinäisessä ottelussa lauantaina 5.9.

- On hienoa päästä taas kokoontumaan yhteen ja saamme vielä hyvän ottelun 02-ikäluokkaa vastaan, päävalmentaja Kai Nyyssönen kertoo.

- Aika haasteellista aikaa tämä on ollut oikeastaan jo viime syksystä lähtien. EM-jatkokarsinnan piti olla alun perin maaliskuussa, sitten syyskuussa ja nyt näillä näkymin sitten lokakuussa.

Nyyssönen näkee syyskuun muutaman päivän leirin monella tavoin tärkeänä. Samalla hän muistuttaa siitä, että nykytilanteessa joutuu miettimään hiukan muitakin asioita kuin tavallisesti.

- Mitä pelaajienkin kanssa on puhuttu, niin on varmaan virkistävää päästä hetkeksi vähän toiseen ympäristöön. Totta kai varovainen pitää olla ja mekään emme ota leirille pelaajia ulkomailta lainkaan, Nyyssönen tähdentää.

- Niitä pelaajia on kuitenkin kymmenkunta, mutta tämä avaa hyvän näyteikkunan useammalle kotimaassa pelaavalle pelaajalle. Jos nyt lokakuussa päästään jatkokarsintaa pelaamaan, niin tämä on meille erittäin hyvä leiri – muistutellaan vähän omasta pelitavasta, otetaan tuntumaa ja käydään vähän vastustajia myös läpi.

Joukkue leirille:
Rasmus Degerman RoPS (nimettiin mukaan leirille 30.8.)
Saku Heiskanen HJK
Taneli Hämäläinen KuPS
Aleksi Honka-Hallila (mv) KuPS
Joel Karlström IFK Mariehamn
Joel Laitinen SJK
Kevin Larsson HIFK
Akseli Lehtojuuri FC Haka (nimettiin mukaan leirille 30.8.)
Elias Mastokangas FC Inter
Noah Nurmi FC Inter (nimettiin mukaan leirille 1.9.)
Valtteri Olsbo SJK
Tuomas Pöyhönen (mv) VPS
Matias Rale FC Honka
Seth Saarinen FC Haka
Oskari Sallinen KuPS
Arlind Sejdiu FC Honka
Sami Sipola SJK
Jeremiah Streng SJK
Maximus Tainio FC Haka
Matias Tamminen RoPS
Maximo Tolonen IFK Mariehamn
Rasmus Viitanen FC Honka

Poisjääneet pelaajat:
Pyry Hannola HJK
Janne-Pekka Laine Ilves
Matias Vainionpää SJK