Takaisin
17.7.2018 klo 16.34

U19 EM-lopputurnaus on lähtenyt käyntiin kaikin puolin hienosti

Jaa:

U19-poikien EM-lopputurnauksen avauspäivänä maanantaina nähtiin kaksi upeaa ottelua, vilkeskettä tapahtumatorilla, marssi ja avajaisseremonia. Meno jatkui tänään tiistaina.

Aurinko helli Vaasaa, kun EM-kisojen tapahtumatorin ohjelmat alkoivat maantaina klo 12. Ensimmäinen ottelu Norja-Portugali pelattiin klo 15 ja se päättyi 1-3.

 

Tämän jälkeen oli vuorossa marssi Suomen ja Italian väliseen kamppailuun, joka oli hyvin jännittävä ja päättyi vieraiden niukkaan 1-0-voittoon. Peliä edelsi kisojen avajaisseremonia. Päivän aikana Vaasan kaduilta saattoi bongata myös kisamaskotit Helmen ja Bubin. Kisaturistejakin pyörii keskustassa ja stadioneilla mukava määrä.

 

Tiistain ensimmäinen ottelu, joka alkaa klo 18.30 pelataan Seinäjoella ja siinä kohtaavat Turkki ja Englanti. Myös Seinöjoella voi virittäytyä futistunnelmaan tapahtumatorilla. Ilta huipentuu Vaasassa pelattavaan lohko B:n toiseen otteluun Ukraina-Ranska klo 20.30.

 

Keskiviikko on kisoissa välipäivä ja meno jatkuu torstaina, kun Suomi ja Norja kohtaavat Seinäjoella ja Portugali ja Italia Vaasassa.