Takaisin
15.11.2021 klo 14.13

U18-pojat matkaa tänään Liettuaan

Jaa:

Tuplamaaottelun ensimmäinen osa pelataan Kaunasissa tiistaina kello 16:00 ja jälkimmäinen keskiviikkona kello 16:00. Suomen joukkue löytyy täältä.

U18-pojat (2004 ja myöhemmin syntyneet) kokoontui tänään Helsingissä ja harjoitteli yhdessä Töölössä. Tämän jälkeen joukkue suuntasi kohti Helsinki-Vantaata, mistä joukkue jatkoi matkaa Liettuaan pelaamaan vuoden ensimmäisiä maaottelujaan.

Päävalmentaja Peter Lundberg tapasi osan pelaajista ensimmäistä kertaa. Yhteinen valmistautuminen huomiseen otteluun on lyhyt, mutta pelaajatilanne on hyvä, ja Minihuuhkajat lähtee kamppailuun luottavaisin mielin.

– Harjoitukset menivät hyvin, ja oli mukava tavata pelaajat. Pojilla on hieman erilaiset lähtökohdat otteluun, sillä joidenkin pelaajien kausi on jo päättynyt, ja he lomailivat viime viikon. Nämä maaottelut ovat kuitenkin olleet heidän tiedossaan jo muutaman viikon, ja kaikki tulivat paikalle hyvässä kunnossa, Lundberg toteaa.

2004 syntyneiden edelliset maaottelut ovat syksyltä 2019, ja peräti kahdeksan pelaajaa tullee tekemään tällä viikolla debyyttinsä Suomi-paidassa. Ikäluokan edellisestä maajoukkuetapahtumastakin on kulunut jo muutama kuukausi – tällöin joukkueen päävalmentajana toimi vielä Erkka V. Lehtola.

– Tämä on ensimmäinen leirimme yhdessä, ja haluamme, että pelaajat pääsevät sisään pelitapaamme niin puolustus- kuin hyökkäyspelin osalta. Se on tärkeintä. Haluamme näyttää kentällä joukkueelta, joka puhaltaa yhteen hiileen, Lundberg päättää.