Takaisin
11.7.2019 klo 12.29

U17-poikien EM-karsintaturnaus syksyllä Varsinais-Suomessa

Jaa:

Ⓒ SPL

U17-poikien EM-karsintaturnaus syys-lokakuun vaihteessa pelataan Suomessa ja turnausta isännöivät Kaarina, Parainen ja Salo.

Suomen ohella paikkaa EM-jatkokarsinnoissa tavoittelevat turnauksessa Bosnia-Hertsegovina, Moldova ja Tshekki. Kaksi parasta etenee varmuudella jatkoon, minkä lisäksi paikan jatkokarsinnoissa saa kaikkiaan 13 karsintalohkon neljä parasta lohkokolmosta.

Turnauksen kuudesta ottelusta pelataan jokaisella paikkakunnalla kaksi ja Suomi pelaa yhden ottelun jokaisella kolmella paikkakunnalla. Paikallisjärjestäjinä Palloliiton tukena toimivat Kaarinassa KaaPo, Paraisilla PIF ja Salossa SalPa.

- Itselläni on kaikista näistä kolmesta paikkakunnasta hyviä muistoja joko pelaajana tai valmentajana. Kun tätä turnausta alettiin suunnitella aikanaan, niin Turun seutu oli minulla listakärjessä – tiedän hyvin, miten alueella jalkapalloon suhtaudutaan, Suomen päävalmentaja Erkka V. Lehtola kertoo.

- Majoitumme joukkueen kanssa näillä näkymin Turussa ja siellä on vielä Kupittaalla loistavat harjoitusolosuhteet, joten kokonaisuus on mahtava. Toivotaan että ihmiset löytävät myös paikan päälle seuraamaan otteluita takuulla hyväkuntoisilla kentillä.

Turnauksen alustava otteluohjelma:

Ke 25.9.
13.00 Bosnia-Hertsegovina - Moldova, Kaarinan Keskuskenttä
16.30 Suomi – Tshekki, Salon Urheilupuisto

La 28.9.
13.00 Bosnia-Hertsegovina - Suomi, Kaarinan Keskuskenttä
16.30 Tshekki - Moldova, Parainen Pajbacka

Ti 1.10.
16.30 Tshekki - Bosnia-Hertsegovina, Salon Urheilupuisto
16.30 Moldova – Suomi, Parainen Pajbacka