22.1.2019 klo 10.55

U17-poikien avaus Valko-Venäjää vastaan

U17-pojat pelaa Minskin kansainvälisen turnauksen toisen ottelunsa tiistaina isäntämaa Valko-Venäjää vastaan.

Suomen päävalmentaja Erkka V. Lehtola on nimennyt avauskokoonpanonsa otteluun. Lehtola on tehnyt kaksi muutosta sunnuntaina pelatun Belgia-ottelun avauksesta. Pauli Katajamäki ja Kaarlo Rintamäki nousevat avauskokoonpanoon.

Avausottelunsa Suomi hävisi niukasti 0-1.

Valko-Venäjän ja Suomen välinen ottelu alkaa kello 17.20 Suomen aikaa. Turnauksen kaikkia otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Valko-Venäjän jalkapalloliiton YouTube-kanavalla >>

Palloliitto ei vastaa ulkopuolisen striimin toimivuudesta tai sen näkymisestä Suomessa.

Suomen avaus:
1 Matias Niemelä FC Espoo
4 Tony Miettinen KuPS
5 Ville Koski PKKU
6 Juho Kilo Hamburger SV
7 Samuel Anini Jr PKKU
8 Santeri Väänänen HJK (C)
9 Eetu Rissanen KuPS
10 Naatan Skyttä ilves