Takaisin
14.2.2019 klo 14.32

U16-pojilla onnistunut leiri: "Yksi parhaista"

Jaa:

Suomen alle 16-vuotiaiden (2003) poikien maajoukkue leireili alkuviikosta Eerikkilässä.

Maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola oli leirin antiin erittäin tyytyväinen.

- Tämä oli yksi parhaista leireistä, mitä näin helmikuussa on järjestetty. Pelaajat tulivat leirille urheilullisesti hyvässä kunnossa eivätkä harjoituksemme "tappaneet" ketään, Lehtola kehui.

Pelaajat saapuivat leirille tiistaina, jolloin ohjelmassa olivat yhdet harjoitukset ja sisäinen peli. Keskiviikkona harjoituksia oli kaksi ja torstaina pelattiin jälleen keskinäinen koitos.

Vaikka tällä hetkellä eletään pahaa flunssa-aikaa, niin pelaajat pystyivät harjoittelemaan leirillä täysipainoisesti. Pari kolhua peleissä tuli, mutta mistään vakavammasta ei kummassakaan tapauksessa pitäisi olla kyse.

-  Kokonaisuudessa jäi erittäin hyvä fiilis. Olen todella iloinen pelien tasosta. Niissä oli sekä vauhtia että osaamista, Lehtola kiitteli.

Tämän ikäluokan seuraava tähtäin on huhtikuussa pelattavassa UEFA Development -turnauksessa. Vuosi huipentuu kotimaassa pelattavaan EM-karsintaturnaukseen syys-lokakuun vaihteessa.

- Meillä on monella pelipaikalla myönteinen ongelma eli vaihtoehtoja löytyy. Mutta samaan hengenvetoon on todettava, että joillakin paikoilla valinnanvaraa ei niin paljon ole, Lehtola puntaroi.

Lehtoa antoi leiripäivien jälkeen kiitosta myös taustatiimille.

- Hyvin tulemme keskenämme toimeen, Lehtola naurahti.