Takaisin
24.5.2018 klo 18.39

U15-pojilla onnistunut minialueturnaus Eerikkilässä

Jaa:

Ⓒ SPL

U15-pojat (2003) pelasivat keskiviikkona Eerikkilässä viiden joukkueen voimin minialueturnauksen.

Vuonna 2003 syntyneet pojat aloittivat aluetoiminnan elokuussa 2017. Keskiviikon minialueturnaukseen osallistui yhteensä 97 nuorta 40 seurasta. Länsi, Etelä, Pohjoinen, Pohjanmaa ja Itä-Keski-Kaakko (kuvassa) kohtasivat kaikki toisensa kertaalleen.

 

Turnausvastaava Teemu Eskolan mukaan tapahtuma oli onnistunut.

 

- Nämä turnaukset ovat todella tärkeitä pelaajatarkkailutapahtumia. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että pelaajat saavat pelata normaalia arkeaan kovempia otteluita. Näin jokainen saa itsestään lisää tietoa, missä on hyvä ja missä on eniten kehitettävää. Tavoite on, että havainnot sitten heijastuisivat arkeen, Eskola toteaa.

 

Paikalla oli ikäluokan maajoukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola sekä muun muassa hyvä määrä seurajoukkuejoukkuevalmentajia.

 

- Lisäksi kaikki ottelut on laitettu nettiin valmentajia varten. Eniten toivon, että tällaiset tapahtumat antaisivat lisäbuustia tekemiseen sekä valmentajille että pelaajille. Kohta alkaa koululaisten kesälomat, joten omalla ajalla on aikaa kehittää niitä omia parannettavia asioita.

 

- Päivä oli ilmeeltään erittäin positiivinen. Joukkueet pelasivat aktiivista ja yrittelijästä jalkapalloa. Uusiakin nimiä nousi esiin, joka on aina ilahduttavaa. 

 

Ikäluokan seuraava tapahtuma on heinäkuun alussa Eerikkilässä järjestettävä UEFA A-malliryhmäleiri. Kolmepäiväinen alueturnaus, johon kuuluu otteluiden lisäksi pelaajakoulutusta, on ohjelmassa joulukuun alussa.

 

Ikäluokan ensimmäiset maaottelut pelattiin huhtikuussa Slovakiassa ja seuraavaksi edessä ovat tuplamaaottelut Ruotsia ja Pohjois-Irlantia vastaan elo- ja syyskuussa.

 

Minialueturnauksen pelaajat löydät täältä.