Takaisin
19.7.2019 klo 12.22

Tyttöjen akatemialeiri Eerikkilässä elokuun alussa

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Tyttöjen nuorten kaksipäiväinen akatemialeiri järjestetään Eerikkilässä 5. – 6. elokuuta.

Leiri järjestetään tarkoituksellisesti hyvin tiiviinä kaksipäiväisenä rupeamana. Mukaan mahtuu neljä pallollista harjoitusta ja lisäksi keskusteluja niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissäkin.

- Tiivis leiri ja ihan tarkoituksella olemme leirillä vain maanantain ja tiistain, jotta pelaajat pääsevät tiistai-iltana vielä palaamaan seurojensa arkeen. Kaikilla on kuitenkin sarjakausi parhaassa vauhdissaan, akatemian päävalmentaja Arttu Pitkäkangas kertoo.

Leirillä on mukana neljä maalivahtia ja kahdeksan kenttäpelaajaa ja tiivis mutta vahva taustaryhmä. Pitkäkankaan ohella leirillä ovat valmentajina maajoukkueluotsi Marko Saloranta ja Tuomas Jaakkola, maalivahtivalmentaja Tommy Nordenswan sekä maajoukkuefysioterapeutti Sanna Pylkkänen.

- Pyrimme ennen kaikkea tukemaan pelaajien yksilöllistä kehitystä ja 3+1 valmentajalla pystymme myös tarjoamaan todella paljon henkilökohtaista huomiota jokaiselle, Pitkäkangas sanoo.

- Pelaajille toimitetaan etukäteen omat konseptit, jossa keskitytään siihen mitä leirillä kunkin pelaajan osalta erityisesti harjoitellaan.

Myös keskusteluissa painotetaan yksilön kehittymistä.

- Paljon tullaan pureutumaan pelaajan henkilökohtaiseen arkeen – mitä hyvää on ja mitä sellaista on, jossa kenties on vielä kehitettävää. Pelaajia leirille tulee eri puolilta maata ja he pääsevät keskustelemaan myös keskenään ja jakamaan kokemuksia ja käytäntöjä, Pitkäkangas taustoittaa.

- Kaiken kaikkiaan tavoite on pelillisten seikkojen ohella kehittää laadukasta arkea.

Pelaajat leirille:
Sesilia Pelkonen PKKU
Sonja Ferm PK-35
Aino-Kaisa Kainulainen JyPK
Meri Hämäläinen TPS
Armi Heikkilä Ilves
Daniela Sandås TPS
Emma Korkalainen EBK
Wilma Forsblom EBK
Jenni Huttunen PKKU (nimetty pelaajan Anna-Stina Simonen KuPS tilalle 27.7.)
Riikka Lilja JyPK
Niia Salminen JyPK
Aada Nurmi EuPa