Takaisin
14.11.2018 klo 09.12

Tuominen: ”Kaikki tietävät mitkä panokset ovat”

Jaa:

Katso video

Jasse Tuominen on pelannut edellisissä otteluissa Huuhkajien hyökkäyksessä ja tehnyt hartiavoimin töitä. Tuore Valko-Venäjän mestari toivoo vastuuta myös torstain tärkeässä Nations Leaguen taistossa Kreikkaa vastaan.

Torstaina pelataan tärkeistä asioista. Suomi voi suotuisalla tuloksella varmistaa lohkovoittonsa, mutta Kreikka haluaa varmasti laittaa kapuloita rattaisiin. Joukkueella on uusi päävalmentaja ja edelleen mahdollisuudet lohkovoittoon.

 

- Kaikki tietävät mitkä panokset ovat, mutta meillä on hyvä valmistautuminen. Teemme kaikkemme, että saamme parhaan mahdollisen tuloksen, Jasse Tuominen kiteyttää.

 

- Olemme katsoneet edellistä Kreikka-matsia ja mitä hyvää ja mitä parannettavaa siellä oli. Tänään (tiistaina) olimme ensimmäistä kertaa kaikki mukana kentällä. Viime matsista on hyvä jatkaa, parannamme vielä vähän niitä asoita, joihin jäi petrattavaa.

 

Suomi voitti Kreikan Tampereella 2-0, mutta vastustajallakin oli paikkansa.

 

- Erikoistilanteiden puolustamisessa meinasi muutaman kerran käydä vähän huonosti. Hyökkäyksessä viimeisen kolmanneksen syöttöihin pitää saada huolellisuutta, jotta saamme hyökkäämisestä vielä tehokkaampaa. Saimme viime pelissä paljon tilanteita, vielä pitää laittaa palloa maaliin. 

 

Teemu Pukki teki Suomen voittomaalit Nations Leaguen otteluissa Unkaria ja kahdesti Viroa vastaan. Kreikkaa vastaan Pukki tuli loukkaantumisen vuoksi vaihtoon jo pelin alkupuolella, mutta on sen koommin iskenyt jälleen maaleja seurajoukkueessaan. Tuominen kehuu kaksikon yhteistyön toimivan.

 

- On ollut siistiä päästä pelaamaan, toivottavasti pääsen myös jatkossa. ”Temen” kanssa on toiminut tosi hyvin. Roolit ovat selvät ja osaamme lukea toistemme liikkeitä. 

 

Katso koko haastattelu artikkelikuvan kautta Huu-tv:stä.

 

Nations League -ottelu Kreikka-Suomi OACA Spyros Louisilla Ateenassa alkaa torstaina kello 21.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viafree-kanavalla, jossa lähetys alkaa studio-osuudella kello 21.00. Ottelua pääsee seuraamaan myös Sports Bar Casinolla Helsingissä, jossa alustus otteluun alkaa kello 20.45.