Tuija Hyyrysen Juventus jatkaa vahvassa vedossa

Suomalaismaaleja ei viikonloppuna nähty Helmareiden seurajoukkueotteluissa Euroopan kentillä.

Serie A:ssa Tuija Hyyrysen Juventus jatkaa edelleen tappioitta sarjataulukon kärjessä kaadettuaan Sassuolon kotonaan 2-1. Hyyrynen uurasti torinolaispuolustuksessa täyden ottelun. Niin ikään Nora Heroum kirjasi täydet minuutit AC Milanin hakiessa viime minuuttien maalilla 1-0-vierasvoiton jumbojoukkue Orobico Bergamosta. Paula Myllyoja puolestaan piti nollan Pink Barin pelatessa maalittoman tasapelin Tavagnaccoa vastaan.

Anna Auvinen ja Linda Nyman olivat myös avauskokoonpanossa Inter Milanin ottaessa selvän 3-0-voiton Empoli Ladiesista. Auviselle kirjattiin 90 minuuttia ja Nymanille 69 minuuttia.

Englannissa pelattiin viikonloppuna FA Cupia. Adelina Engman ei ollut kokoonpanossa Chelsean hakiessa selvän 4-0-voiton Charltonista. Myös Tinja-Riikka Korpelan Everton jatkaa 5. kierrokselle London Beesin kaaduttua 1-0-numeroin. Sen sijaan Juliette Kempin London City Lionessin tie nousi pystyyn Readingille kärsityn 0-5-tappion myötä.

Ranskassa Linda Sällströmin Paris FC otti tärkeän 1-0-voiton Souaux’sta. Sällström ei kuitenkaan ollut kokoonpanossa.