Tuija Hyyrynen juhli Italian Supercupin voittoa

Tuija Hyyrynen pääsi juhlistamaan sunnuntaina uransa toista Italian Supercupin voittoa, kun Juventus pääsi nostamaan pokaalia. Emma Koivisto sen sijaan tiedotti, että aikoo suunnata kohti uusia haasteita.

Juventus voitti välierässä AS Roman 2-1 jatko-ottelun jälkeen. Hyyrynen oli voitossa isossa roolissa, kun hän syötti ottelun voittomaalin neljä minuuttia ennen loppua.

Finaalissa Juventus sai vastaansa Fiorentinan, jonka Juventus voitti 2-0. Hyyrynen tuli viimeisellä minuutilla vaihtoon.

Supercupin voitto oli Hyyryselle uran toinen.

Espanjan liigassa Helmareiden Iina Salmi ja Sanni Franssi pelasivat vuoden ensimmäiset pelinsä loppiaisena.

Franssi pelasi 67 minuuttia, kun Real Sociedad voitti kotonaan Athletic Bilbaon 1-0 (0-0). Salmi sen sijaan tuli 74. minuutilla kentälle, kun Valencia taipui loppuhetkillä kotikentällään Levantelle 2-3 (1-1).

Franssin ja Salmen viikonlopun ottelut peruttiin.

Englannin Superliigassa Tinja-Riikka Korpelan ja Nora Heroumin pelit viikolta peruttiin. Championshipissä Juliette Kemppi pääsi sentään tositoimiin, kun hän juoksi kentälle 77. minuutilla London City Lionessesin pelatessa maalittoman tasapelin Crystal Palacea vastaan.

Ruotsin mestaruutta viime kauden päätteeksi Kopparbergs/Göteborg FC:n riveissä juhlinut Emma Koivisto on ilmoittanut siirtyvänsä kohti uusia haasteita. Koivisto pelasi KGFC:n riveissä kolme kautta voittaen yhden Ruotsin mestaruuden, kaksi hopeaa ja yhden Ruotsin cupin.

- Nyt minun on aika hypätä uuteen seikkailuun ja haastaa itseäni uudessa ympäristössä, Koivisto kirjoitti sosiaalisessa mediassa.