TPV:n try out –jakso päättyi tappioon

TPV:n try out -jakso päättyi 2-6 -tappioon Ilves/2:lle. Jo sopimuksen allekirjoittaneet pelaajat eivät tälläkään kertaa olleet kentällä, joten ottelu oli monelle pelaajalle viimeinen mahdollisuus vakuuttaa valmennuskaksikko Anssi Ylinen-Mikko Innanen.

Ottelu alkoi odotusten mukaisesti eli TPV hallitsi hiuksenhienosti ja niinpä se tekikin ottelun ensimmäisen maalin. Seuraavat maalit 1-1, 1-2 ja rangaistuspotkusta tehty 1-3 merkittiin Ilvekselle. Puoliajalle lähdettiin tilanteessa 1-3.

Toisella puoliskolla TPV näytti tulevan uudelleen mukaan peliin tekemällä kavennusmaalin 2-3. Toive voitosta oli kuitenkin turhaa, sillä keltapaidat tekivät vielä kolme maalia voittaen ottelun 2-6. TPV käytti ottelussa 17 pelaajaa.

TPV:llä on tällä hetkellä kymmenen sopimuspelaajaa: Ardian Kovaqi, Tuomas Lähdesmäki, Jari Nikkilä, Paavo Näykki, Jesse Oksanen, Giorgi Ositashvili, Joonas Rantala, Eetu Räisänen, Tommi Smeets ja Tommi Ylinen.