Takaisin
22.2.2019 klo 21.55

TPV ja KTP ratkovat lohkovoittajan

Jaa:

Suomen Cupin karsintavaihe huipentuu Tampereen Pallo-Veikkojen osalta lauantaina 23.2. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa, kun kello 17 alkaen vastaan tulee kotimaan lajilegendoihin kuuluva FC KTP.

TPV johtaa lohkoaan maalieron turvin, kun joukkueella on kolmesta ottelusta kasassa kuusi pistettä. Myös FC KTP on samoissa pisteissä. TPV:n maalisuhde ennen viimeistä karsintakoitosta on 11–5 ja kotkalaisten 7–4.

Lohkossa kolmantena oleva TPS on jo pelannut kaikki ottelunsa ja EIF:llä sekä AC Kajaanilla on kolmesta ottelusta saldona kolme pistettä.

KTP teki Suomen Cupin lohkovaiheesta itselleen haastavan häviämällä vierasottelun EIF:ää vastaan. Nyt tilanne on se että TPV, KTP ja TPS ovat kaikki kuudessa pisteessä. Koska TPS on ottelunsa jo pelannut, eikä pistetiliään enää kohenna, ratkaisevat TPV ja KTP lohkovoittajan Tampereella. Jumbofinaali Kajaani-EIF:n voittajalla on enää marginaaliset mahdollisuudet kahden jatkoonpääsijän joukkoon.

KTP:n harjoitusviikko ja otteluun valmistautuminen ei ole ollut helppoa. Useita pelaajiston ja valmennuksen jäseniä on kärvistellyt ärhäkän noroviruksen kourissa, joten on vielä täysi kysymysmerkki miten täydellä bussilla Tampereelle päästään matkaamaan. Toppari Sebastian Dolivo kertoo kuitenkin olevansa kunnossa ja valmiina lauantain otteluun sekä tulevaan Ykkösen kauteen.

- Kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin ja joukkueen peli menee eteenpäin koko ajan. Edellisiin vuosiin verrattuna harjoittelu on ollut systemaattisempaa, johon syynä on varmasti useamman valmentajan käyttäminen. Kaspar Ivask on tehnyt kunnioitettavaa työtä pelaajien fysiikkaharjoittelun ja vammojen ennaltaehkäisyn osalta, kertoo Dolivo kotkalaisten sivuilla.

Dolivo odottaa Pirkkahalliin taistelevaa TPV:tä.

- Lauantaina on odotettavissa suoraviivainen ja nopeisiin vastahyökkäyksiin pyrkivä vastustaja. Voittajalle on tiedossa jatkopaikka, ja sitä haetaan, Dolivo päättää.