TPS nousi voittoon Ilveksestä

Naisten Liiga palasi tauolta tiistaina kahden ottelun voimin. TPS nappasi tärkeän voiton Ilveksestä.

IK Myran kävi hakemassa pisteen Jyväskylästä, kun JyPK ja IK Myran tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä.

Päivän toisessa ottelussa TPS nousi tappioasemasta 3-1 (1-1)-voittoon Ilveksestä. Ilves sai otteluun unelma-alun, kun Roosa Tuominen teki maalin heti ensimmäisellä minuutilla. TPS nousi kuitenkin tasoihin ensimmäisen puoliajan lopussa Sini Laaksosen maalilla ja heti toisen puoliajan alussa Frida Lähteenmäki vei turkulaiset johtoon. Lopullisen ratkaisun iski Emma Santamäki vartti ennen loppua.

Voitolla TPS tukevoitti asemiaan kuuden joukossa nousten viidenneksi Åland Unitedin ohi.

Naisten Liiga jatkuu sunnuntaina kahdella ottelulla, kun samat neljä joukkuetta ovat tulessa. Tuolloin TPS saa JyPK:n vieraakseen ja Ilves matkaa IK Myranin kotikentälle.