TPS ja KTP selviin voittoihin

Ykkösen 12. kierros saatiin päätökseen tiistaina. FC KTP ja TPS nappasivat voitot.

TPS vankisti asemiaan sarjakakkosena, kun se haki TPV:n vieraana selvän 4-1 (1-0)-voiton. Turkulaisten ykkösnimenä oli jo kauden toisen hattutemppunsa viimeistellyt Eliecer Espinosa Calvo. Myös Joakim Latonen onnistui. TPV:n kavennusmaalista vastasi Paavo Näykki lisäajalla.

KTP nappasi samoin numeroin voiton EIF:stä. Juuso Laitinen, Kalle Multanen ja Kasperi Liikonen veivät kotkalaiset kolmen maalin johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Akseli Ollila kavensi toisella puoliajalla, mutta Aleksi Pahkasalo iski lopullisen ratkaisun.

Haka johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla TPS:aan, jolla on niin ikään seitsemän pisteen ero takana tuleviin FF Jaroon ja MuSaan.

Ykkönen jatkuu lauantaina täydellä kierroksella.