Takaisin
1.4.2021 klo 21.28

TPK ja AU aloittavat miesten futsal-liigakarsinnat

Jaa:

Ⓒ Tara Jaakkola

TPK ja AU avaavat miesten Futsal-Liigan karsintasarjan perjantaina 2.4. Samppalinnan Palloiluhallissa Turussa.

Miesten futsal-liigakarsintojen avausottelussa kohtaavat toisilleen tällä kaudella tutuksi tulleet vastustajat. Turun Pallokerho ja Alastaron Urheilijat kävivät tiukan taistelun Ykkösen voitosta, joka ratkesi vasta kahdella viimeisellä kierroksella TPK:n eduksi.

Karsintoihin lähdetään kuitenkin taas nollilta. Ykkösen runkosarjassa kummatkin joukkueet voittivat omat kotiottelunsa. Syyskierroksella AU:n kauden ensimmäisessä kotiottelussa oli tiukkaa, mutta Turussa helmikuussa pelatun ottelun TPK vei selvin lukemin. Se lähteekin karsintaotteluun suosikkina myös paremman kevätkuntonsa perusteella.

AU:n tehokolmikko Mikke Louhela, Jani Luoma ja Tuomas Happonen veivät Ykkösen pistepörssin kolme ensimmäistä sijaa ja vielä tasapistein (47). Heidän niskaansa hengitti kuitenkin vain pisteen päässä TPK:n kauden tehokkain pelaaja Joona Forsström, joka oli Ykkösen kauden paras maalintekijä 35 osumallaan. Myös TPK:n Tuomas Hakalalta ja Teemu Arposelta löytyy tarvittaessa tehoja AU:n kaatoon.

Liigakarsintojen avausottelu on kummallekin joukkueelle äärimmäisen tärkeä, sillä karsinnoissa pelataan vain yksinkertainen sarja, joten seuraavaksi vastassa ovat liigaa tällä kaudella pelanneet PJK ja Ilves. Paremmin liigassa sijoittunut PJK ja Ykkösen voittanut TPK saivat karsintasarjaan kaksi kotiottelua ja Ilves sekä AU yhden.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
25.2.2021 TPK-AU 6-1
23.10.2020 AU-TPK 4-2