Takaisin
8.1.2019 klo 10.39

Tornin Tarkkailijat osa 4. julkaistaan keskiviikkona klo 12

Jaa:

Futsalin Tornin Tarkkalijoiden 4. osassa vieraina PP-70 päävalmentaja Henri Hytönen ja MuSa Futsalin päävalmentaja Juha Helander. Ohjelman lopuksi arvottiin Futsal Final Four 2019 lopputurnauksen otteluparit.

Tämän osan ensimmäisellä puoliajalla tutustutaan länsi-tamperelaiseen futsaljoukkueeseen PP-70 ja heidän päävalmentajaan Henri Hytöseen. PP-70 teki varsinaisen tuhkimotarinan Tampereen piirissä nousemalla alimmalta sarjaportaalta jokaisena kilpailukautena ylöspäin, aina Futsal-Liigaan asti ja he ovat liigaan myös paikkansa vakiinnuttaneet.

Toisella puoliajalla on esittelyvuorossa MuSa Futsal Porista ja heidän päävalmentajansa Juha Helander. MuSa:ssa tehdään hyvää futsaltyötä ja se näkyy nyt myös Naisten Futsal-Liigan menestyksessäkin. Syynä tähän Helanderin mukaan ovat sitoutuneet pelaajat ja hyvät joukkueen taustat, mitkä kestävät vertailun hyvin miesten liigan joukkueisiinkin.

Jatko-ottelussa ohjelman lopuksi arvottiin Futsal Final Four 2019 lopputurnauksen otteluparit ja julkaistiin pikkufinaaleihin pääsevät joukkueet. Kireän aikataulun ja maajoukkuetapahtuman vuoksi on vielä kaksi ottelua pelaamatta. Turnaus pelataan 16.-17.2.2019 Jyväskylän monitoimitalolla. Kannattaa tulla paikan päälle, sillä arpa asetteli varsin mielnkiintoiset otteluparit ja nyt mukaan on päässyt mukavasti yllättäjäjoukkueitakin.