Takaisin
21.8.2019 klo 11.47

TiPS vahvistaa pelaajarinkiään loppukaudeksi

Jaa:

Naisten Liigan mitalikamppailussa vahvasti mukana oleva TiPS on tehnyt kaksi loppukauden kestävää pelaajasopimusta. Joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet HJK:n B-tyttöjä edustaneet Neea Hassinen ja Laura Narinen.

Vielä juniori-ikäiset Hassinen ja Narinen odottavat innolla mahdollisuutta harjoitella ja pelata motivoituneessa, lahjakkaassa ja tervehenkisessä ryhmässä, jossa tavoitteet on tämän kauden ja tulevaisuuden osalta asetettu korkealle.

TiPSin maalivahdeista tällä kaudella lainasopimuksella PKKU:ssa pelannut Lotta Dufva suuntasi jo heinäkuussa pelaamaan ja opiskelemaan Yhdysvaltoihin. Henriikka Mäkelä puolestaan suuntaa runkosarjan jälkeen kohti Hollantia, jossa suunnitelmissa on tietenkin opiskelua yhdistettynä jalkapalloiluun. Laura Narinen tulee tikkurilalaisten edustusjoukkueeseen loppukaudeksi paikkaamaan tätä lähteneiden maalivahtien jättämää aukkoa.

– Treeneissä tytöillä on hyvää tekemistä, joka näkyy peleissäkin. On tosi hienoa päästä osaksi tällaista joukkuetta, jossa on huippupelaajia ja hyvät koutsit, kertoi Narinen sopimuksen allekirjoituksen hetkellä seuran sivujen mukaan.

Hassinen on pääasiassa hyökkäävässä roolissa viihtyvä pelaaja, joka tuo osaltaan leveyttä TiPS-rosteriin, joka kaventui elokuussa hyökkääjä Roosa Ariyon lähdettyä jatkamaan opiskelua ja pelaamista Yhdysvaltoihin.

– Odotan innolla loppukauden pelejä ja harjoittelua TiPSissä. On mahtavaa päästä mukaan jengiin, toteaa Neea Hassinen.

– Laura ja Neea tulevat matkaan mukaan tuomaan kaivattua leveyttä loppukauden peleihin. Laura on vuosien varrelta tuttu vantaalainen maalivahti, joka osallistuu pelin avaamiseen vahvasti, ja sopii taustaltaan ryhmäämme erinomaisesti. Neea taas tuo uutena maaliahneena ja fyysisenä hyökkääjänä uutta väriä ja kilpailua hyökkäyspään pelaamiseemme. Olemme iloisia, että he halusivat mukaan vihreään jengiin, toteaa päävalmentaja Petteri Kaijasilta uusien pelaajien mukaantulosta ryhmään.