Takaisin
18.7.2018 klo 16.48

Tim Sparv ihasteli Suomen otteita EM-avauksessa: "Loistava esitys"

Jaa:

Alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnauksen lähettiläänä toimiva Huuhkajien avainpelaaja Tim Sparv kehuu vuolaasti Suomen esitystä EM-avausottelussa.

U19-pojat kokivat Italialle EM-avauksessa tiukan 0-1-tappion maanantaina. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oli positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin Juha Malisen käskyttämä Suomi kuitenkin pelasi heti avauspelissä.

- Se oli loistava esitys Suomelta. Tämä oli ensimmäinen peli, jonka itse näin tältä ikäluokalta. Olen tietysti nähnyt aiempia, osin huonoja tuloksia ennen tätä, mutta tämä oli ensimmäinen näkemäni peli. Olin kyllä aika yllättynyt, koska Italia on kuitenkin suurmaa jalkapallomaailmassa, ja olen tosi harvoin nähnyt Suomen jalkapallomaajoukkueen luovan niin monta hyvää maalintekopaikkaa. Se oli aika uskomatonta, EM-kisojen lähettiläänä toimiva Sparv ylistää.

Minihuuhkajien ottelut jatkuvat torstaina Seinäjoella. Vastaan tulee klo 18.30 alkaen Norja, joka taipui omassa avauspelissään Portugalille 1-3.

- Jos Suomi pystyy samanlaiseen esitykseen Norjaa vastaan, olen ihan varma, että saamme pisteitä. Mutta Norja on myös hyvä joukkue ja heillä on loistava valmentaja. He tiputtivat karsinnoissa Saksan, se viittaa vähän siihen minkälainen joukkue on tulossa vastaan.

Sparv painottaa, että peli tulee varmasti olemaan Suomelle yhtä haastava kuin Italiaa vastaan.

Pitkänhuiskea keskikentän uurastaja lähetti terveisenä Suomen joukkueelle seuraavasti:

- Jatkakaa samalla tavalla, samalla asenteella. Ei mennä pyytämään anteeksi vaan menkää tekemään parhaanne. Jos on sama draivi päällä, uskon, että kaikki katsomossa olleet ovat samaa mieltä siitä, että tämä on juuri sellainen joukkue, jonka haluamme kentällä nähdä.