Team Anne Mäkinen vei Helmariturnauksen All Stars -ottelun

Vuoden 2020 Helmariturnaus huipentui kovatasoiseen All Stars -otteluun. Team Anne Mäkinen nappasi lopulta tähdistöottelun voiton.

Ottelu alkoi tasaisesti, ja molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti. Sinisissä paidoissa pelannut Team Laura Kalmari loi muutamia puolittaisia maalipaikkoja vasemman laidan kautta ottelun alkupuolella. Lähimpänä maalintekoa Anela Ljesnjanin, jonka siirto lirui niukasti vasemman tolpan ohitse.

Valkoisissa paidoissa pelannut Team Anne Mäkinen otti peliä enemmän haltuunsa jakson edetessä. Sinipaitojen puolustus aukesi oikeasta laidasta muutamilla nopeilla syötöillä, mutta palloa ei saatu sudittua verkkoon asti puolustajien hyvien blokkien ansiosta.

Ottelun avausmaali syntyi 32. minuutilla. Jutta Angeria karkasi läpiajoon pallonriiston jälkeen ja sijoitti pallon rauhallisesti maalin oikeaan takakulmaan. Puoliajalle lähdettiin Team Anne Mäkisen johtaessa peliä 1-0.

Toinen jakso alkoi Team Laura Kalmarin hallinnalla. Pallonhallintaa ei kuitenkaan onnistuttu kääntämään maalitilanteiksi, ja pian oli Team Anne Mäkisen vuoro iskeä. Jenny Sundbergin sijoitus palasi kentälle tolpasta, mutta valkopaitainen joukkue onnistui prässämään pallon heti takaisin itselleen, ja Ilona Walta pääsi lataamaan pallon läheltä maaliin.

Team Anne Mäkinen lisäsi vielä johtoaan pian tämän jälkeen. Aino Friman karkasi puolustukselta, mutta Viola Viitala torjui laukauksen hienosti. Walta oli kuitenkin jälleen paikalla ja kasvatti joukkueensa johdon jo kolmeen.

Angeria pääsi iskemään illan toisen maalinsa pian tämän jälkeen. Team Anne Mäkisen kova prässi toimi jälleen, ja Angerialla oli helppo työ sijoittaa pallo maaliin.

Team Laura Kalmarin Elli Seiro yritti vielä yllättää Team Anne Mäkisen maalivahti Veera Tammen ovelalla nostolla, mutta Tammi oli hereillä ja torjui pallon varmasti. Pian tämän jälkeen tuomari vihelsi viimeisen kerran pilliinsä, ja Team Anne Mäkinen pääsi juhlimaan 4-0 -voittoaan.

Tallenne ottelusta on myöhemmin katsottavissa HUU-TV:stä.