Takaisin
18.8.2019 klo 12.13

Tasapeli jätti TiPS:n Kaijasillalle haikean mielen

Jaa:

TiPS ja JyPK tasasivat lauantaina pisteet mukavan kesäisellä Tikkurilan nurmella 4-4-lukemin.

Ottelu ei ollut varsinaisesti kummankaan joukkueen valmentajien mieleen, sillä maaleja syntyi molempiin päihin neljä. JyPK oli pelissä odotetun vahva ja pystyi etenkin ensimmäisellä puoliajalla tekemään voimakkaalla prässillään kotijoukkueen pelin rakentelun hankalaksi.

Jos TiPS osoittikin 0-2 tappioasemassa vahvuuttaan nousemalla takaa ohi, ei ottelun loppu tästä eteenpäin enää ollutkaan niin vahvaa suorittamista. JyPK onnistui vielä kahdesti maalinteossa, joten tasapeli 4-4- lienee oikeutettu lopputulos.

– Peli on ainakin yleisöystävällinen, yhteensä 8 maalia. Voimme olla tyytyväisiä siihen, että nousimme 0-2 tappioasemasta johtoon, mutta totta kai jos menettää voiton kahden maalin johtoasemasta, niin tulee tasurista haikea fiilis. Kirpun eka liigamaali ja Noran hattutemppu olivat totta kai mannaa. Joukkueena pitää kuitenkin paneutua puolustuspelaamiseen enemmän ensi viikolla seuraavaa matsia ajatellen. TiPS on nyt pelannut 8 tappiotonta ottelua putkeen, joten tästä on hyvä jatkaa, totesi päävalmentaja Petteri Kaijasilta vantaalaisten sivuilla.