Tappio Portugalille

Suomen futsalmaajoukkue kärsi sunnuntaina 1-5-tappion Portugalille EM-karsintojen main round -turnauksessa.

0-3 jo tauolla

Suomi pelasi lauantai-iltana Romanian kanssa 5-5-tasapelin turnauksen avausottelussaan. Nyt vastus kuitenkin koveni entisestään ja vastaan asettui yksi maailman huippumaista, Portugali.

Portugali iski jo pelin ensimmäisellä jaksolla kolme maalia. Antilon teki kaksi ja Tiago Brito yhden. Kun Suomi jäi osumitta, tauolle mentäessä Portugali oli kolmen maalin johtoasemassa.

Toisella jaksolla Fabio Cacilio vei Portugalin 4-0-johtoon. Suomi kuitenkin kavensi reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Asialla oli Panu Autio, joka viimeisteli 1-4-maalin.

Pelin lopussa Bruno Coelho iski vielä yhden maalin ja näin Portugali voitti 5-1.

Pelin jälkitunnelmia katsottavissa Huuhkaja-TV:stä -->

Suomi kohtaa tiistaina karsintaturnauksen päätöspelissään Latvian. Ottelu on nähtävissä VeikkausTV:llä.