Takaisin
7.10.2021 klo 10.01

Tackle cancer, tackle it early! – TiPS:n päävalmentaja Pauliina Miettinen käynnisti kampanjan syöpää vastaan

Jaa:

Ⓒ Marko Suo-Anttila

Kansallisessa Liigassa pelaavan Tikkurilan Palloseuran päävalmentaja Pauliina Miettisen henkilökohtainen kokemus syövästä sai hänet toimimaan. Miettinen on käynnistänyt Tackle cancer -kampanjan, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta rintasyövästä ja kerätä rahaa syöpäjärjestöille.

Miettinen kutsui kampanjan avaustapahtumaan TiPS:n edustusjoukkueen lisäksi naisten jalkapallon uranuurtajia ja legendoja.  

Tapahtumaan osallistuivat muun muassa Heidi Pihlaja, Marianne Miettinen, Minna Korkka, Maija Liukkonen, Christina Forsell, Cynthia Uwak ja Tiina Gustafsson

- Tavoitteena on saada koko jalkapalloyhteisö mukaan kampanjaan. Kampanjaa on tarkoitus levittää myös ulkomaille sosiaalisen median kautta ja sen vuoksi kampanjan ydinviestikin on englanninkielinen, Miettinen kertoo. 

- Toivon, että ihmiset pitävät huolta itsestään, tietoisuus syövistä kasvaa ja tutkimuksiin hakeudutaan matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Ja tietysti on erityisen tärkeää huolehtia, että jokaisella on mahdollisuus päästä tutkimuksiin nopeasti, Miettinen muistuttaa.

Voit osallistua sosiaalisessa mediassa kampanjaan käyttämällä tunnisteita: #TackleCancer #TackleItEarly

Tue toimintaa ja tutkimusta:

Etelä-Suomen Syöpäyhdistys >>

Syöpäsäätiön Roosa nauha >>