Suomi tasapeliin Puolassa

Suomen futsalmaajoukkue pelasi sunnuntaina 2-2-tasapelin Bosnia ja Hertsegovinan kanssa.

Suomi siirtyi pelissä 1-0-johtoon seitsemän minuutin pelin jälkeen. Asialla oli Jukka Kytölä, joka onnistui maalinteossa vastahyökkäyksestä.

Suomen johto kesti muutaman minuutin, kun 12. peliminuutin kohdalla Bosnia ja Hertsegovina onnistui saamaan pallon Suomen maaliin.

Suomi kuitenkin kuittasi nopeasti ja 13. minuutin kohdalla Jani Korpela iski maalin Asber Istrefin hyvästä tarjoilusta.

Toisella jaksolla Suomi oli ajottain alakynnessä ja vastustaja haki vimmatusti tasoitusta. Peliä oli pelattu 37 minuuttia, kun Bosnia ja Hertsegovina onnistui ja näin taululle vaihdettiin lukemat 2-2.

- Loppujen lopuksi tasapeliin voi olla tyytyväinen. Ensimmäisellä jaksolla teimme hyvällä prosentilla maalit ja toisella jaksolla puolustimme uhrautuvasti, valmentaja Ville Sihvonen sanoi pelin jälkeen.

Suomi kohtaa turnaksen päätöspelissään tiistaina Slovenian.

- Tämä tasapeli takasi sen, että voitolla siitä pelistä olemme turnauksen voittajia, Sihvonen sanoi.

Tilastot
    8min 0-1 Suomi Jukka Kytölä
    12min 1-1 BiH Anel Radmilović
    13min 1-2 Suomi Jani Korpela
    37min 2-2 BiH Tomislav Bevanda