Takaisin
17.6.2021 klo 11.04

Suomen pelipaidat viedään käsistä – Niken laadukas Replica -pelipaita tulossa ennakkomyyntiin pian!

Jaa:

Valtavan kysynnän vuoksi maajoukkueiden viralliset pelipaidat ovat tällä hetkellä loppumassa varastosta niin Maajoukkueen verkkokaupasta kuin koko maailman markkinoilta. Korvaava tuote, Niken laadukas Replica-pelipaita, on pian saatavilla!

- Viralliset pelipaidat ovat loppumassa verkkokaupastamme, ja olemmekin erittäin kiitollisia valtavasta kysynnästä, joka pelipaitoihin on viimeisten viikkojen ja ennen kaikkea viimeisten päivien aikana kohdistunut, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kertoo.

Kaikki Maajoukkueen verkkokaupan tuotot ohjataan suoraan suomalaisen jalkapallon ja futsalin hyväksi.

- Paidat ovat olleet myynnissä pian vuoden ja ovat myyneet hyvin lanseerauksestaan lähtien, mutta varaston tyhjentyminen on kulminoitunut viime viikkoihin ja päiviin, jolloin kysyntä on ollut historiallisen suurta, Varis iloitsee.

Suomen pelipaita on Niken erikoismalli, ja päätökset erikoismallien tilausmääristä on pitänyt tehdä jo vuoden 2019 lokakuussa. Niken tilausprosesseista johtuen erikoismallia ei ole mahdollista tilata lisää. 

- Me uskoimme lujasti Huuhkajien menestykseen ja isoon kasvuun pelipaitojen kysynnässä. Tilasimme virallisia pelipaitoja yli 22 000, mikä on monikymmenkertainen määrä verrattuna aikaisempiin virallisen pelipaidan myyntimääriin. 

- Verrattuna koko Maajoukkueen verkkokaupan vuoden 2018 myyntiin, oli tilattujen pelipaitojen arvo yli kymmenkertainen, Varis avaa kysynnän kasvua.

Myös lukuisat muut kansainväliset urheiluvälineketjut tilasivat Suomen pelipaitoja lokakuussa 2019. Maajoukkueen verkkokaupan tilaamat viralliset pelipaidat muodostivat noin 65-70 prosenttia kaikista globaalisti markkinoilla saatavissa olevista pelipaidoista. 

- Samalla kun korona siirsi EM-lopputurnausta, pidentyi myös lokakuussa 2019 tilattujen pelipaitojen myyntiaika. Virallisten pelipaitojen loppumiseen on kuitenkin reagoitu tuomalla myyntiin Niken laadukas Replica -pelipaitamalli, Varis kertoo. 

Niken Replica-paidassa on virallisen pelipaidan upea design, ja paita on hyvin samankaltainen originaalin pelipaidan kanssa. Replica -pelipaidan ennakkomyynti aloitetaan lähiaikoina. Seuraa kanaviamme!