Takaisin
22.8.2019 klo 09.46

Suomen futsalmaajoukkue kohti syksyä

Jaa:

Ⓒ Leo Hynninen

Suomen miesten futsalmaajoukkueen syksyn otteluohjelma on valmistunut. Suomella on edessään tärkeä MM-karsinta ja lisäksi edessä ovat mielenkiintoiset ottelut Ranskaa vastaan sekä Suomen isännöimä futsalin Pohjoismaiden mestaruusturnaus, joka pelataan Turussa marras-joulukuun vaihteessa.

Suomi aloittaa maaottelukautensa syyskuussa tuplamaaotteluilla vieraissa Ranskaa vastaan Sélestat´ssa. Suomi kohtasi Euroopan rankingissa sijalla 15. majailevan Ranskan edellisen kerran vuonna 2015 tuplamaaotteluissa. Molemmista tuloksena oli tappiot (5-2 ja 5-4). Ranska esiintyi myös edellisissä EM-kisoissa Sloveniassa 2018.

Ranskassa pelattava tuplamaaottelu valmistaa Suomea kohti MM-karsintojen Main Round-kierrosta, joka pelataan lokakuussa Puolassa. Suomi eteni jatkoon Main Roundille viime helmikuussa Moldovassa pelatussa Preliminary Roundin turnauksessa lohkokakkosena Moldovan jälkeen. Puolassa MM-karsintavastukset ovat Espanja, Puola ja Georgia.

Marras-joulukuun taitteessa Suomi isännöi Turussa Kupittaan palloiluhallissa Pohjoismaiden mestaruusturnausta Nordic Cupia. Suomi on hallitseva nelinkertainen PM-mestari. Suomen lisäksi Turkuun saapuvat Ruotsi, Norja, Tanska ja Grönlanti.

Suomen maaotteluohjelma syksy 2019

Maaottelut

24.9. Ranska-Suomi Sélestat, Ranska
25.9. Ranska-Suomi Sélestat, Ranska

Futsal MM-karsinta Main Round, Zielona Gora, Puola

24.10. Espanja-Suomi
25.10. Puola-Suomi
27.10. Suomi-Georgia

PM-turnaus Nordic Cup, Turku Kupittaan palloluhalli

Perjantai 29.11.
Suomi-Grönlanti
Norja-Ruotsi

Lauantai 30.11.
Norja-Tanska
Ruotsi-Grönlanti

Sunnuntai 1.12.
Grönlanti-Norja
Tanska-Suomi

Maanantai 2.12.
Tanska-Ruotsi
Suomi-Norja

Tiistai 3.12.
Grönlanti-Tanska
Ruotsi-Suomi