Suomelle turnausvoitto

Suomen futsalmaajoukkue kaatoi sunnuntaina Unkarin maalein 4-1 ja voitti näin turnauksen puhtaalla pelillä.

Suomi voitti turnaksessa kaksi ensimmäistä peliä maalein 5-1. Sunnuntain päätöskamppailun Suomi vei nimiinsä maalein 4-1. Näin puhdas peli toi Suomelle Kroatiassa pelatiun turnauksen voiton.

Sunnuntain pelin Suomi aloitti jällee vahvasti. Miika Hosio onnistui maalinteossa minuutin sisään kahdesti ja 10 minuutin pelin jälkeen Suomi johti peliä 2-0.

Ensimmäisellä jaksolla ei maaleja enää nähty ja näin tauolle mentiin Suomen kahden maalin johdossa.

Heti toisen jakson alussa Unkari kavensi tilanteeksi 1-2. Suomi otti kuitenkin otteen taas itselleen 28. minuutin kohdalla Iiro Vanha vei Suomen 3-1 johtoon.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Suomi onnistui neljännen kerran. Tällä kertaa asialla oli kapteeni Panu Autio.

Näin Suomi nappasi itselleen 4-1-voiton ja sitä kautta koko turnauksen ykkössijan itselleen.