Suomelle jälleen voitto 5-1

Suomen futsalmaajoukkue kaatoi lauantai-iltana Kroatian turnaksessa Ivanic Gradin maalein 5-1.

Suomi avasi pelinsä perjantaina kaatamalla Kiinan 5-1. Nyt vastassa oli paikallinen kokoelmajoukkue Ivanic Grad. Peli päättyi jälleen Suomen voittoon lukemin 5-1.

Heti pelin alussa Mikko Kytölä vei Suomen johtoon 1-0. Peliä oli tässä vaiheessa pelattu kaksi minuuttia. Neljän minuutin kohdalla Suomi onnistui toistamiseen. Tällä kertaa maalin viimeisteli Arber Istrefi.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty ja tauolle mentiin Suomen 2-0-johdossa.

Toisen jakson alussa (21min) Miika Hosion maali vei Suomen 3-0-johtoon. 23 minuutin kohdalla asialla oli Henri Heikkilä ja Suomi karkasi neljän maalin johtoon.

Ivanic Grad kavensi reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Pelin lopussa (35 min) Panu Autio onnistui vielä maalinteossa ja näin loppulukemat Suomelle 5-1.

Suomi kohtaa sunnuntaina Unkarin turnauksen päätöspelissään.