Sunnuntain voitto nosti IF Gnistanin sarjakärkeen

• Jalkapallosarjat

Päätöslukemat olivat IF Gnistanin ja VPS:n kauden edellisen kohtaamisen tavoin 2–0, mutta tällä kertaa helsinkiläiset pääsivät juhlimaan.

Vepsu sai heti ensi minuuteilla pari kulmapotkua, joista seurauksena oli hyvät tekopaikat. 12. minuutilla Luqman Kassim pääsi kasvokkain Samu Volotisen kanssa, mutta Gnistan-vahti vei pidemmän korren. Gnistan pääsi avausjakson toisella puolikkaalla paremmin peliin mukaan, ja 38. minuutilla pallo pomppi boksissa Douglas Caélle, joka tuikkasi johtomaalin. Osuma oli maalipörssiä johtavalla brassille jo kauden seitsemäs.

Kasperi Liikonen laukoi 56. minuutilla niukasti ohi VPS-maalin, ja sama toistui kymmenen minuuttia myöhemmin. Kotijoukkue onnistui tuplaamaan johtonsa lopulta vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Topi Järvisen komea veto sujahti etukulmaan. Joonas Vahtera oli lähimpänä Vepsun kavennusmaalia, mutta todellisia maalipaikkoja vaasalaiset eivät enää saaneet aikaan.