Stanley Ukwuoma Kolmosen lokakuun pelaaja

• Alueuutiset

Länsi-Suomen Kolmosen päätöskuukauden pelaajaksi on valittu Paimion Hakan Stanley Ukwuoma.

Paimion Haka ratkaisi sarjapaikkansa vasta viimeisellä kierroksella. Lähes veitsi kurkulla pelanneet paimiolaiset ottivat kahdesta viimeisestä pelistään lokakuussa huipputärkeät voitot, ja Stanley Ukwuoma oli näissä peleissä isossa roolissa.

PaiHa kohtasi lokakuun otteluissa kaksi muuta putoamista vastaan taistelevaa ryhmää. Viimeisessä kotiottelussaan sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella KHT Soikalle saapui vieraaksi Someron Voima. Kotijoukkue otti siinä pelissä 4-1 voiton ja pelasi tuloksella itselleen hyvän mahdollisuuden sarjapaikan säilyttämiseen. Stanley Ukwuoma teki tässä pelissä joukkueelleen tärkeän avausmaalin.

Kolmosen viimeisellä kierroksella PaiHa matkusti Jomala IK:n vieraaksi Ahvenanmaalle. Stanley Ukwuoma päätti lähes yksin pitää huolta siitä, että Paimiossa pelataan Kolmosta myös kaudella 2020. Ottelu päättyi PaiHa:n 2-3 voittoon ja Ukwuoma tälläsi puhtaan hattutempun.

Ensimmäinen maali näki päivänvalon jo kuudennella minuutilla. Toisella puoliajalla JIK tasoitti, mutta melkein heti perään Stanley Ukwuoma kuittasi vieraat taas johtoon. Jomala pääsi vielä kerran tasoihin, mutta kun PaiHa:lle vihellettiin pilkku 66. minuutilla astui Ukwuoma pallon taakse ja viimeisteli varmasti voittomaalin.

SPL:n Länsi-Suomen piirissä palkittiin tänäkin vuonna Kolmosessa joka kuussa Kuukauden Pelaaja. Kuukauden Pelaaja valittiin joukkueiden valmentajien ja muun taustaryhmän sekä Kolmosta aktiivisesti seuraavan asiantuntijaraadin ehdotusten perusteella.

Tara Jaakkolan ottamassa jutun pääkuvassa Stanley Ukwuoma PaiHa-pelipaidassa kauden viimeisessä ottelussa, jossa hän viimeisteli hattutempun.

Stanley Ukwuoma sai Kuukauden Pelaajan palkintonsa keskiviikkona.