SoVo jäi neljänneksi Futsal Final 4-turnauksessa

• Alueuutiset

SoVo ei pystynyt puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan Loimaalla viikonloppuna pelatussa Futsal Final 4-turnauksessa.

Lauantain välierässä KaDy oli vahvempi maalein 6-3 ja sunnuntaina pronssipelissä SoVo taipui Akaan Leijona Futsalille voittomaalikilpailussa.

Turnauksen pronssiottelu oli erittäin viihdyttävä ja vauhdikas koitos. SoVo hallitsi ensimmäistä jaksoa ja siirtyi ansaitusti tauolle 2-0 johdossa. Ensin Alysson Soares täräytti SoVo:n johtoon ja Aapo Hakala jatkoi hetkeä myöhemmin turnauksen isäntäjoukkueen hyvää jaksoa. Jukka Saari SoVo:n maalilla piti hienoilla torjunnoillaan vieraat vielä nollilla.

Tauon jälkeen Leijona Futsal nosti peliään ja muuttui selvästi aktiivisemmaksi ryhmäksi. SoVo joutui valumaan lähelle omaa maaliaan, mutta parempi viimeistely muutamassa vastaiskussa olisi voinut ratkaista ottelun somerolaisille. Leijona Futsal onnistui kuitenkin, ansaitusti, jakson loppupuolella tasoittamaan pelin ja näin ratkaisu nähtiin voittomaalikisassa.

SoVo:n laukojista Gezim Voca ja Kari-Pekka Koivunen toimittivat pallon maalin perukoille, mutta jo varsinaisella peliajalla tällä kerralla maalipaikkojaan tuhlannut Arber Istrefi oli voittomaalikisan epäonnen soturi. Leijona Futsalin laukojat onnistuivat kaikki ja näin pronssimitalit matkasivat Akaaseen.

Final Four -turnauksen mestariksi itsensä pelasi Futsal-Liigaakin johtava Kampuksen Dynamo. Loppuottelussa kaatui Sievi FS maalein 3-1.

Naisten Final Four -mestari vuosimallia 2018 on Ilves FS.

Kari-Pekka Koivunen (edessä) oli toinen SoVo:n onnistujista voittomaalikilpailussa.