Takaisin
16.10.2018 klo 09.46

Skrabb selvisi pikahälytyksestä mallikkaasti - "Se tuli nopeasti"

Jaa:

Simon Skrabb esiintyi edukseen, kun Huuhkajat kaatoi Kreikan maanantaina UEFA Nations Leaguen ottelussa Tampereella.

Suomi kukisti helleenit 2-0 Pyry Soirin ja Glen Kamaran maaleilla 10107-päisen yleisön edessä Ratinan stadionilla.

Pelin alkuvaiheilla Suomi sai jobinpostia, kun Teemu Pukki loukkasi takareitensä ja joutui tulemaan vaihtoon jo 12. minuutilla. Tilalle kirmasi pikahälytyksellä Simon Skrabb, joka otti oikealta laidalta Robin Lodin paikan ja samalla Lod siirtyi Jasse Tuomisen hyökkääjäpariksi.

Skrabb ei ehtinyt juuri valmistautua nopeaan kenttäkutsuunsa.

- Se tuli kyllä nopeasti. Ensimmäiset minuutit menivät vähän siinä, että saadaan tuntumaa jalkoihin, mutta sen jälkeen peli meni mielestäni tosi hyvin ja pelattiin taas joukkueena tosi hyvin, Skrabb iloitsi.

Voitto oli Suomelle Nations Leaguessa jo neljäs, kun otteluita on tahkottu saman verran.

Ruotsalaista IFK Norrköpingiä edustava Skrabb painotti, että joukkueen tuen voimin oli helppo päästä peliin mukaan siitäkin huolimatta, että käsky viheriölle tuli yllättäen.

- Meillä on tosi hyvä fiilis joukkueen sisällä nyt, ei ole mitään valitettavaa. Ihan maagiset fiilikset olla täällä, Skrabb kehui.

- Aina kun olen ollut mukana, meillä on ollut hyvä tunne joukkueessa. On ollut tosi mukavaa täällä, ja totta kai nämä tuloksetkin helpottavat asiaa.

Huuhkajat jatkaa Nations Leaguen otteluitaan seuraavaksi 15.11. Tuolloinkin vastaan asettuu Kreikka, tällä kertaa Ateenassa.